500 g kesäperunaa
1 sipuli
5 oksaa timjamia
1 dl yrttiöljyä
2 valkosipulia
öljyä
suolaa
1. Keitä perunat suolavedessä noin 15 minuuttia. Saa jäädä al denteksi.
2. Kuumenna grilli ja anna perunoiden paahtua kovalla lämmöllä, välillä käännellen noin 20 minuuttia.
3. Laita valkosipulit kokonaisina grilliin. Anna grillaantua noin tunti. Halkaise ja tarjoa perunoiden kera.
4. Pensselöi yrttiöljyllä ja mausta suolalla.
1 pnt parsaa
1 varhaiskaali
100 g parmesaania
sitruuna
oliiviöljyä
suolaa
1. Leikkaa parsoista puiseva juuriosa pois. Leikkaa kaali kuuteen osaan.
2. Pirskottele oliiviöljyä kaalin lohkoille ja parsoille. Mausta suolalla.
3. Grillaa kaalit ja parsat noin 5 minuuttia per puoli. Nostele kulhoon.
4. Pirskottele oliiviöljyä pintaan. Mausta suolalla.
5. Raasta paljon parmesaania pintaan.
1 kirjolohi
1/2 pnt rakuunaa
1 sitruuna
suolaa
1/2 kurkku
50 g kaprista
10 kirsikkatomaattia
1/4 pnt persiljaa
1/4 pnt ruohosipulia
1 kynsi valkosipulia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
sitruunanmehu ja kuori
1. Tee kirjoloheen viillot ja kuivaa kala huolella.
2. Mausta kala kauttaaltaan suolalla.
3. Viipaloi sitruuna. Laita viipaleet kalan sisään rakuunan ohella.
4. Laita kala kuumaan grilliin. Anna grillaantua rauhassa noin 20 minuuttia per puoli.
5. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja kirsikkatomaatit kahteen osaan.
6. Hienonna persilja, ruohosipuli ja valkosipulin kynsi.
7. Sekoita ainekset kulhossa lisää joukkoon vielä kaprikset ja mausta suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä sekä sitruunankuorella ja mehulla.
1 bavette (kuvepaisti)
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
1/2 pnt rakuunaa
1/2 pnt persiljaa
1/4 pnt basilikaa
2 valkosipulinkynttä
50 g pinjansiemeniä
2 dl oliiviöljyä
2 dl creme fraichea
suolaa
mustapippuria
sitruunaa
1. Ota liha huoneen lämpöön 2 h ennen grillausta. Mausta hyvin suolalla.
2. Grillaa liha kuumassa grillissä noin 10 minuuttia per puoli ja laita vetäytymään folioon 20 minuutiksi. Pirskottele folionyytin sisään hieman oliiviöljyä ja mausteeksi suolaa ja mustapippuria.
3. Laita yrtit, valkosipulit, pinjansiemenet ja oliiviöljy blenderiin. Aja krouviksi tahnaksi.
4. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja mustapippurilla.
5. Leikkaa liha. Annostele yrttitahna lihan päälle. Viimeistele creme fraichella.
400 g kanan paistileikettä
1/2 tlk paseerattua tomaattia
2 kynttä valkosipulia
suolaa
1 sitruuna
mustapippuria
1/2 chili
1/2 munakoiso
1/2 kesäkurpitsa
1 paprika
6 kevätsipulin vartta
1/2 tlk paseerattua tomaattia
1/2 chili
1 valkosipulin kynsi
2 rkl hunajaa
mustapippuria
basilikaa
1. Tee kanoille marinadi: Hienonna valkosipuli ja chili. Sekoita ne paseerattuun tomaattiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunan mehulla. Laita kanat marinoitumaan ainakin 3 tunniksi.
2. Laita kanat vartaisiin. Grillaa noin 10 minuuttia per puoli. 3. Pensselöi tarvittaessa marinadia kanavartaiden päälle.
4. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika isoiksi paloiksi. Mausta suolalla ja anna maustua noin 10 min.
5. Grillaa munakoiso, kevätsipuli, kesäkurpitsa ja paprika noin 15 minuuttia per puoli. Nosta työ laudalle.
6. Leikkaa grillatut kasvikset kuutioiksi ja laita kattilaan.
7. Lisää hienonnetut chili ja valkosipuli sekä paseerattu tomaatti. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää hunaja, ja hienonnettu basilika sekä mausta suolalla ja mustapippurilla.
250 g mansikoita
4 dl kermaa
1 dl sokeria
1 vaniljatanko
2 liivatetta
limen mehu ja kuori
1. Laita liivate likoamaan kylmään veteen.
2. Lämmitä puolet kermasta, lisää sokeri ja liivate kuumaan seokseen.
3. Laita 200 g mansikoita blenderiin. Lisää kerma sokeri, liivateseos, aja tasaiseksi ja siivilöi.
4. Halkaise vaniljatanko. Koverra siemenet lopun kerman joukkoon. Vatkaa löysäksi vaahdoksi ja nostele jäähtyneeseen mansikkakermaan. Mausta seos limen mehulla ja kuorella.
5. Annostele laseihin ja laita hyytymään jääkaappiin ainakin 2 tunniksi.
6. Leikkaa 50 g mansikoista koristeeksi vanukkaan päälle.
25 g huoneenlämpöistä voita
25 g tattarijauhoja
30 g mantelijauhetta
25 g sokeria
¼ pnt rakuunaa
1. Nypi aineet sormin murumaiseksi. Hienonna rakuuna seokseen.
2. Laita muru leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180-asteisessa.
Rypäleet: Blauburgunder, Blaufränkisch, Sankt Laurent, Zweigelt
Itävallan Burgenlandin alueella tuotettu roseekuohuviini on valmistettu historiallisella, méthode ancestrale -menetelmällä, jossa viini käy vain yhden käymisen ja se tapahtuu omilla luonnonhiivoilla spontaanisti pullossa. Viiniä ei uudelleenkorkiteta, jolloin siihen ei lisätä sokeria eikä hiivasakkaa poisteta. Nämä kuohuviinit tunnetaan yleisesti nimellä PetNat, eli pétillant naturel (= luonnollisesti kupliva). Koska viiniä ei ole kirkastettu eikä suodatettu, on pullossa selkeästi sakkaa, mikä on hyvä huomioida tarjoilussa. Sakkainen viini on täysin juotavaa. Viinissä ei ole sulfiittia.
Samea, pirskahteleva. Kypsän mansikkainen ja punaisten marjojen tuoksu. Kuiva, jäntevä ja runsas suutuntuma, jossa on karpaloisia vivahteita ja yrttisyyttä. Viilennä hyvin ennen tarjoilua 6-8°C ja nauti aperitiivina tai vähärasvaisten ruokien seurassa – sieniruoat, savustetut kalat, ja kylmänä tarjotut lihat.
Tuotenumero: Alko 911777
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Champagne
Franken, Saksa
Rypäleet: 100% Pinot Blanc
Elegantti pinot blanc -viini Hallburgin linnan savisilta hiekkamailta, jossa von Schöbornin perhe viljelee maita luonnonmukaisin menetelmin. Hyvin puhdaslinjainen terästankeissa alhaisessa lämpötilassa valmistettu kepeä viini, jossa on raikkautta ja hedelmäisyyttä.
Vaalea, viherkellertävä väri. Raikas, aromaattinen, kukkea, vehreän kesäinen, yrttisyyttä, sitrusta ja omenaa. Kuiva ja raikkaan hedelmäinen maku. Lempeän sitruksinen hapokkuus ryhdikkyys sävyttää melko pitkää jälkimakua. Monikäyttöinen ruokaviini, joka soveltuu kevään raikkaille kasvisruoille, parsalle, uusille perunoille savustettujen kalojen kera sekä tuoreille äyriäisille. Tarjoile 8-10°C-asteisena.
Tuotenumero: Alko 935232
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Viognier
Valkoviini: Black Tie by Pfaff 2021 – Alsace, Ranska (Alko 14,98€; 526437)
Olut: Omnipollo Fantom IPA – Ruotsi (5,98€, Alko 757494)
Alkoholiton: Dr. Loosen Riesling Alcohol Free – Saksa (11,96€; Alko 950565)
Barossa Valley, Australia
Rypäleet: 100% Cabernet Sauvignon
Viiniin käytetyt sangiovese-rypäleet kasvavat Banfi linnan tarhoilla Montalcinon kukkulan rinteillä mineraalisessa maaperässä. Viini fermentoidaan Banfi patentoimissa hybriditynnyreissä joiden päädyt ovat ranskalaista tammea ja seinämät ruostumatonta terästä. Tällä he pystyvät korostamaan sangiovesen luonteikasta hedelmäisyyttä samalla kun huokoinen tammi päästää viiniin sopivasti ilmaa, antaa kompleksisuutta viiniin ja pyöristää tanniineita. Käymisen jälkeen viini siirretään kypsymään kahdeksi vuodeksi valtaviin ranskalaisiin tammitynnyreihin.
Tumma, syvä rubiininpunainen väri. Roteva, runsas,tummaa suklaata, tummia kypsiä mustaviinimarjoja ja kevyesti paahdettua kahvia. Täyteläinen, mehevän pehmeä suutuntuma. Elegantti, vivahteikas, hillityn paahteinen. Dekantoi 1,5-2 tuntia. Tarjoile 16-17°C. Hyvä viini grillatuille lihoille, paistetuille linturuoille sekä mausteisille pataruoille.
Tuotenumero: Alko 903053
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Cabernet
Viini: Château de Montfaucon 'La Côte’ Côtes du Rhône 2019 – Rhône, Ranska (19,98€; Alko 402117)
Olut: Tuju Multainen Noutaja Imperial Stout – Suomi (6,49€, Alko 759064)
Alkoholiton: Torres Sangre de Toro 0,0% Red 2021 – Espanja (7,59€, Alko 475617)
Piemonte, Italia
Rypäleet: 100% Brachetto
Keskirunsas kirsikkaisen punainen väri ja vaahtoavuus. Kukkean herkkä ja aromikas tuoksu, jossa on ruusunterälehtiä ja mansikoita. Makea (jäännössokeria 100 g/L), lempeän hapokas (5,7 g/L) ja herkullisen mansikkahillomainen maku. Harmoninen ja eloisa viini, joka toimii niin seurustelujuomana kuin jälkiruoille. Tarjoile hyvin viilennettynä 6-8°C-asteisena kakuille ja marjajälkiruoille.
Tuotenumero: Alko 939767
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Champagne
Viini: Braida Brachetto d’Acqui – Piemonte, Italia (12,49€ – 37,5cl; Alko 936694)
Alkoholiton: Lehtikuohu – Suomi (4,46€ – 0,2l, Alko 525993)
500 g kesäperunaa
1 sipuli
5 oksaa timjamia
1 dl yrttiöljyä
2 valkosipulia
öljyä
suolaa
1. Keitä perunat suolavedessä noin 15 minuuttia. Saa jäädä al denteksi.
2. Kuumenna grilli ja anna perunoiden paahtua kovalla lämmöllä, välillä käännellen noin 20 minuuttia.
3. Laita valkosipulit kokonaisina grilliin. Anna grillaantua noin tunti. Halkaise ja tarjoa perunoiden kera.
4. Pensselöi yrttiöljyllä ja mausta suolalla.
1 pnt parsaa
1 varhaiskaali
100 g parmesaania
sitruuna
oliiviöljyä
suolaa
1. Leikkaa parsoista puiseva juuriosa pois. Leikkaa kaali kuuteen osaan.
2. Pirskottele oliiviöljyä kaalin lohkoille ja parsoille. Mausta suolalla.
3. Grillaa kaalit ja parsat noin 5 minuuttia per puoli. Nostele kulhoon.
4. Pirskottele oliiviöljyä pintaan. Mausta suolalla.
5. Raasta paljon parmesaania pintaan.
1 kirjolohi
1/2 pnt rakuunaa
1 sitruuna
suolaa
1/2 kurkku
50 g kaprista
10 kirsikkatomaattia
1/4 pnt persiljaa
1/4 pnt ruohosipulia
1 kynsi valkosipulia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
sitruunanmehu ja kuori
1. Tee kirjoloheen viillot ja kuivaa kala huolella.
2. Mausta kala kauttaaltaan suolalla.
3. Viipaloi sitruuna. Laita viipaleet kalan sisään rakuunan ohella.
4. Laita kala kuumaan grilliin. Anna grillaantua rauhassa noin 20 minuuttia per puoli.
5. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja kirsikkatomaatit kahteen osaan.
6. Hienonna persilja, ruohosipuli ja valkosipulin kynsi.
7. Sekoita ainekset kulhossa lisää joukkoon vielä kaprikset ja mausta suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä sekä sitruunankuorella ja mehulla.
1 bavette (kuvepaisti)
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
1/2 pnt rakuunaa
1/2 pnt persiljaa
1/4 pnt basilikaa
2 valkosipulinkynttä
50 g pinjansiemeniä
2 dl oliiviöljyä
2 dl creme fraichea
suolaa
mustapippuria
sitruunaa
1. Ota liha huoneen lämpöön 2 h ennen grillausta. Mausta hyvin suolalla.
2. Grillaa liha kuumassa grillissä noin 10 minuuttia per puoli ja laita vetäytymään folioon 20 minuutiksi. Pirskottele folionyytin sisään hieman oliiviöljyä ja mausteeksi suolaa ja mustapippuria.
3. Laita yrtit, valkosipulit, pinjansiemenet ja oliiviöljy blenderiin. Aja krouviksi tahnaksi.
4. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja mustapippurilla.
5. Leikkaa liha. Annostele yrttitahna lihan päälle. Viimeistele creme fraichella.
400 g kanan paistileikettä
1/2 tlk paseerattua tomaattia
2 kynttä valkosipulia
suolaa
1 sitruuna
mustapippuria
1/2 chili
1/2 munakoiso
1/2 kesäkurpitsa
1 paprika
6 kevätsipulin vartta
1/2 tlk paseerattua tomaattia
1/2 chili
1 valkosipulin kynsi
2 rkl hunajaa
mustapippuria
basilikaa
1. Tee kanoille marinadi: Hienonna valkosipuli ja chili. Sekoita ne paseerattuun tomaattiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunan mehulla. Laita kanat marinoitumaan ainakin 3 tunniksi.
2. Laita kanat vartaisiin. Grillaa noin 10 minuuttia per puoli. 3. Pensselöi tarvittaessa marinadia kanavartaiden päälle.
4. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika isoiksi paloiksi. Mausta suolalla ja anna maustua noin 10 min.
5. Grillaa munakoiso, kevätsipuli, kesäkurpitsa ja paprika noin 15 minuuttia per puoli. Nosta työ laudalle.
6. Leikkaa grillatut kasvikset kuutioiksi ja laita kattilaan.
7. Lisää hienonnetut chili ja valkosipuli sekä paseerattu tomaatti. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää hunaja, ja hienonnettu basilika sekä mausta suolalla ja mustapippurilla.
250 g mansikoita
4 dl kermaa
1 dl sokeria
1 vaniljatanko
2 liivatetta
limen mehu ja kuori
1. Laita liivate likoamaan kylmään veteen.
2. Lämmitä puolet kermasta, lisää sokeri ja liivate kuumaan seokseen.
3. Laita 200 g mansikoita blenderiin. Lisää kerma sokeri, liivateseos, aja tasaiseksi ja siivilöi.
4. Halkaise vaniljatanko. Koverra siemenet lopun kerman joukkoon. Vatkaa löysäksi vaahdoksi ja nostele jäähtyneeseen mansikkakermaan. Mausta seos limen mehulla ja kuorella.
5. Annostele laseihin ja laita hyytymään jääkaappiin ainakin 2 tunniksi.
6. Leikkaa 50 g mansikoista koristeeksi vanukkaan päälle.
25 g huoneenlämpöistä voita
25 g tattarijauhoja
30 g mantelijauhetta
25 g sokeria
¼ pnt rakuunaa
1. Nypi aineet sormin murumaiseksi. Hienonna rakuuna seokseen.
2. Laita muru leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180-asteisessa.
Rypäleet: Blauburgunder, Blaufränkisch, Sankt Laurent, Zweigelt
Itävallan Burgenlandin alueella tuotettu roseekuohuviini on valmistettu historiallisella, méthode ancestrale -menetelmällä, jossa viini käy vain yhden käymisen ja se tapahtuu omilla luonnonhiivoilla spontaanisti pullossa. Viiniä ei uudelleenkorkiteta, jolloin siihen ei lisätä sokeria eikä hiivasakkaa poisteta. Nämä kuohuviinit tunnetaan yleisesti nimellä PetNat, eli pétillant naturel (= luonnollisesti kupliva). Koska viiniä ei ole kirkastettu eikä suodatettu, on pullossa selkeästi sakkaa, mikä on hyvä huomioida tarjoilussa. Sakkainen viini on täysin juotavaa. Viinissä ei ole sulfiittia.
Samea, pirskahteleva. Kypsän mansikkainen ja punaisten marjojen tuoksu. Kuiva, jäntevä ja runsas suutuntuma, jossa on karpaloisia vivahteita ja yrttisyyttä. Viilennä hyvin ennen tarjoilua 6-8°C ja nauti aperitiivina tai vähärasvaisten ruokien seurassa – sieniruoat, savustetut kalat, ja kylmänä tarjotut lihat.
Tuotenumero: Alko 911777
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Champagne
Franken, Saksa
Rypäleet: 100% Pinot Blanc
Elegantti pinot blanc -viini Hallburgin linnan savisilta hiekkamailta, jossa von Schöbornin perhe viljelee maita luonnonmukaisin menetelmin. Hyvin puhdaslinjainen terästankeissa alhaisessa lämpötilassa valmistettu kepeä viini, jossa on raikkautta ja hedelmäisyyttä.
Vaalea, viherkellertävä väri. Raikas, aromaattinen, kukkea, vehreän kesäinen, yrttisyyttä, sitrusta ja omenaa. Kuiva ja raikkaan hedelmäinen maku. Lempeän sitruksinen hapokkuus ryhdikkyys sävyttää melko pitkää jälkimakua. Monikäyttöinen ruokaviini, joka soveltuu kevään raikkaille kasvisruoille, parsalle, uusille perunoille savustettujen kalojen kera sekä tuoreille äyriäisille. Tarjoile 8-10°C-asteisena.
Tuotenumero: Alko 935232
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Viognier
Valkoviini: Black Tie by Pfaff 2021 – Alsace, Ranska (Alko 14,98€; 526437)
Olut: Omnipollo Fantom IPA – Ruotsi (5,98€, Alko 757494)
Alkoholiton: Dr. Loosen Riesling Alcohol Free – Saksa (11,96€; Alko 950565)
Barossa Valley, Australia
Rypäleet: 100% Cabernet Sauvignon
Viiniin käytetyt sangiovese-rypäleet kasvavat Banfi linnan tarhoilla Montalcinon kukkulan rinteillä mineraalisessa maaperässä. Viini fermentoidaan Banfi patentoimissa hybriditynnyreissä joiden päädyt ovat ranskalaista tammea ja seinämät ruostumatonta terästä. Tällä he pystyvät korostamaan sangiovesen luonteikasta hedelmäisyyttä samalla kun huokoinen tammi päästää viiniin sopivasti ilmaa, antaa kompleksisuutta viiniin ja pyöristää tanniineita. Käymisen jälkeen viini siirretään kypsymään kahdeksi vuodeksi valtaviin ranskalaisiin tammitynnyreihin.
Tumma, syvä rubiininpunainen väri. Roteva, runsas,tummaa suklaata, tummia kypsiä mustaviinimarjoja ja kevyesti paahdettua kahvia. Täyteläinen, mehevän pehmeä suutuntuma. Elegantti, vivahteikas, hillityn paahteinen. Dekantoi 1,5-2 tuntia. Tarjoile 16-17°C. Hyvä viini grillatuille lihoille, paistetuille linturuoille sekä mausteisille pataruoille.
Tuotenumero: Alko 903053
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Cabernet
Viini: Château de Montfaucon 'La Côte’ Côtes du Rhône 2019 – Rhône, Ranska (19,98€; Alko 402117)
Olut: Tuju Multainen Noutaja Imperial Stout – Suomi (6,49€, Alko 759064)
Alkoholiton: Torres Sangre de Toro 0,0% Red 2021 – Espanja (7,59€, Alko 475617)
Piemonte, Italia
Rypäleet: 100% Brachetto
Keskirunsas kirsikkaisen punainen väri ja vaahtoavuus. Kukkean herkkä ja aromikas tuoksu, jossa on ruusunterälehtiä ja mansikoita. Makea (jäännössokeria 100 g/L), lempeän hapokas (5,7 g/L) ja herkullisen mansikkahillomainen maku. Harmoninen ja eloisa viini, joka toimii niin seurustelujuomana kuin jälkiruoille. Tarjoile hyvin viilennettynä 6-8°C-asteisena kakuille ja marjajälkiruoille.
Tuotenumero: Alko 939767
Varmistaaksesi viinin saatavuuden, tarkista viereisen Alkon verkkokauppalinkin kautta tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydät sen viinin tuotesivulta Alkosta kohdasta ‘Katso
myymäläsaatavuus’.
Katso videolta neuvot miten viini kannattaa tarjoilla, jotta se tarjoaa parhaan nautittavuuden.
Lasisuositus: Riedel Veritas Champagne
Viini: Braida Brachetto d’Acqui – Piemonte, Italia (12,49€ – 37,5cl; Alko 936694)
Alkoholiton: Lehtikuohu – Suomi (4,46€ – 0,2l, Alko 525993)
TOIMITUS/JULKAISIJA
LuxMedia Oü
Parda 8
Tallinn 10151
info@weekendmenu.fi
AINEISTON TOIMITUS
aineisto@deluxe-lehti.fi