Vasikan Schnitzel
0,8 kg vasikanfilettä
0,1 kg pankojauhoja
0,1 kg vehnäjauhoja
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä
voita
• Leikkaa vasikanfilee pihveiksi ja nuiji pihvit ohuiksi.
• Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.
• Riko kananmunien rakenne kulhossa.
• Paneroi pihvit kastamalla ne ensin vehnäjauhoissa sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
• Kuumenna pannu ja lisää öljy. Laita pihvit pannulle ja lisää voi, paista kullanruskeiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
2 kpl gem salaattia (sydänsalaattia)
oliiviöljyä
suolaa
sitruuna
mustapippuria
• Leikkaa salaatit kahteen osaan ja pirskottele öljyä salaattien pintaan.
• Grillaa salaatteihin kaunis grillipinta.
• Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä.
50 g kapriksia
150 g voita
1 punasipuli
½ pnt lehtipersiljaa
sitruuna
mustapippuria
suolaa
• Ruskista voi pienessä kattilassa hiljalleen keskilämmöllä niin, että voi sulaa, neste haihtuu, ja hera alkaa ruskistumaan ja karamellisoitumaan. Sekoita varovasti niin ettei hera pala pohjaan. Kun väri on ruskistunut, ota liedeltä pois jäähtymään. Voit siivilöidä voin halutessasi.
• Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna persilja.
• Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunasta mehu talteen.
• Siivilöi kaprikset.
• Lämmitä ruskistettu voi ja lisää sipulikuutiot joukkoon anna sipulien pehmetä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää kaprikset, hienonnettu persilja, sitruunan raastettu kuori ja mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Vasikan Schnitzel
0,8 kg vasikanfilettä
0,1 kg pankojauhoja
0,1 kg vehnäjauhoja
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä
voita
• Leikkaa vasikanfilee pihveiksi ja nuiji pihvit ohuiksi.
• Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.
• Riko kananmunien rakenne kulhossa.
• Paneroi pihvit kastamalla ne ensin vehnäjauhoissa sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
• Kuumenna pannu ja lisää öljy. Laita pihvit pannulle ja lisää voi, paista kullanruskeiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
2 kpl gem salaattia (sydänsalaattia)
oliiviöljyä
suolaa
sitruuna
mustapippuria
• Leikkaa salaatit kahteen osaan ja pirskottele öljyä salaattien pintaan.
• Grillaa salaatteihin kaunis grillipinta.
• Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä.
50 g kapriksia
150 g voita
1 punasipuli
½ pnt lehtipersiljaa
sitruuna
mustapippuria
suolaa
• Ruskista voi pienessä kattilassa hiljalleen keskilämmöllä niin, että voi sulaa, neste haihtuu, ja hera alkaa ruskistumaan ja karamellisoitumaan. Sekoita varovasti niin ettei hera pala pohjaan. Kun väri on ruskistunut, ota liedeltä pois jäähtymään. Voit siivilöidä voin halutessasi.
• Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna persilja.
• Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunasta mehu talteen.
• Siivilöi kaprikset.
• Lämmitä ruskistettu voi ja lisää sipulikuutiot joukkoon anna sipulien pehmetä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää kaprikset, hienonnettu persilja, sitruunan raastettu kuori ja mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Vasikan Schnitzel
0,8 kg vasikanfilettä
0,1 kg pankojauhoja
0,1 kg vehnäjauhoja
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä
voita
• Leikkaa vasikanfilee pihveiksi ja nuiji pihvit ohuiksi.
• Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.
• Riko kananmunien rakenne kulhossa.
• Paneroi pihvit kastamalla ne ensin vehnäjauhoissa sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
• Kuumenna pannu ja lisää öljy. Laita pihvit pannulle ja lisää voi, paista kullanruskeiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
2 kpl gem salaattia (sydänsalaattia)
oliiviöljyä
suolaa
sitruuna
mustapippuria
• Leikkaa salaatit kahteen osaan ja pirskottele öljyä salaattien pintaan.
• Grillaa salaatteihin kaunis grillipinta.
• Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä.
50 g kapriksia
150 g voita
1 punasipuli
½ pnt lehtipersiljaa
sitruuna
mustapippuria
suolaa
• Ruskista voi pienessä kattilassa hiljalleen keskilämmöllä niin, että voi sulaa, neste haihtuu, ja hera alkaa ruskistumaan ja karamellisoitumaan. Sekoita varovasti niin ettei hera pala pohjaan. Kun väri on ruskistunut, ota liedeltä pois jäähtymään. Voit siivilöidä voin halutessasi.
• Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna persilja.
• Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunasta mehu talteen.
• Siivilöi kaprikset.
• Lämmitä ruskistettu voi ja lisää sipulikuutiot joukkoon anna sipulien pehmetä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää kaprikset, hienonnettu persilja, sitruunan raastettu kuori ja mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.