4 dl kuohukermaa
85 g sokeria
1 dl tyrnimehua
1 kpl liivatelehti
Kiehauta kerma sekä sokeri kattilassa. Liota liivate kylmässä vedessä ja lisää kuumaan kermaan. Kaada lopuksi joukkoon tyrnimehu ja sekoita kunnolla. Voit kaataa nesteen suoraan annos kulhoon tai säilytysrasiaan,. Siirrä kylmään ja anna jäähtyä. Muutaman tunnin kuluttua tyrnimehun happo on saanut seoksen asettumaan ja vanukas on valmis nautittavaksi.
100 g sokeria
1 dl Malmgårdin suklaamallasta
1,5 dl vehnäjauhoja
100 g ruskistettua voita
80 g tummaa suklaata
2 rkl hunajaa
2 kpl kananmunaa
Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita kuiva-aineet ja sulatettu voi yleiskoneessa. Lisää suklaa ja loput ainekset ja kananmunat yksitellen yleiskoneeseen jatkuvasti sekoittaen. Kaada tasainen taikina kakkuvuokaan ja paista 160-asteisessa uunissa noin 12–15 minuuttia.
4 dl kuohukermaa
85 g sokeria
1 dl tyrnimehua
1 kpl liivatelehti
Kiehauta kerma sekä sokeri kattilassa. Liota liivate kylmässä vedessä ja lisää kuumaan kermaan. Kaada lopuksi joukkoon tyrnimehu ja sekoita kunnolla. Voit kaataa nesteen suoraan annos kulhoon tai säilytysrasiaan,. Siirrä kylmään ja anna jäähtyä. Muutaman tunnin kuluttua tyrnimehun happo on saanut seoksen asettumaan ja vanukas on valmis nautittavaksi.
100 g sokeria
1 dl Malmgårdin suklaamallasta
1,5 dl vehnäjauhoja
100 g ruskistettua voita
80 g tummaa suklaata
2 rkl hunajaa
2 kpl kananmunaa
Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita kuiva-aineet ja sulatettu voi yleiskoneessa. Lisää suklaa ja loput ainekset ja kananmunat yksitellen yleiskoneeseen jatkuvasti sekoittaen. Kaada tasainen taikina kakkuvuokaan ja paista 160-asteisessa uunissa noin 12–15 minuuttia.
4 dl kuohukermaa
85 g sokeria
1 dl tyrnimehua
1 kpl liivatelehti
Kiehauta kerma sekä sokeri kattilassa. Liota liivate kylmässä vedessä ja lisää kuumaan kermaan. Kaada lopuksi joukkoon tyrnimehu ja sekoita kunnolla. Voit kaataa nesteen suoraan annos kulhoon tai säilytysrasiaan,. Siirrä kylmään ja anna jäähtyä. Muutaman tunnin kuluttua tyrnimehun happo on saanut seoksen asettumaan ja vanukas on valmis nautittavaksi.
100 g sokeria
1 dl Malmgårdin suklaamallasta
1,5 dl vehnäjauhoja
100 g ruskistettua voita
80 g tummaa suklaata
2 rkl hunajaa
2 kpl kananmunaa
Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita kuiva-aineet ja sulatettu voi yleiskoneessa. Lisää suklaa ja loput ainekset ja kananmunat yksitellen yleiskoneeseen jatkuvasti sekoittaen. Kaada tasainen taikina kakkuvuokaan ja paista 160-asteisessa uunissa noin 12–15 minuuttia.