100 g pehmeä voi
200 g sokeri
1 kpl kokomuna
280 g vehnäjauho
5 g suola
250 g creme fraiche
100 g maito
2 kpl veriappelsiinin kuori
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää muna ja sekoita joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet joukkoon.
- Lisää maito ja creme fraiche.
- Levitä 2 millimetriä ohut matto uunipellille leivinpaperin kanssa ja paista 175 asteisessa uunissa 8 minuuttia.
350 g veriappelsiininmehu
80 g sokeri
8 g pektiini
- Kiehauta veriappelsiinimehu
- Lisää sokeri ja pektiini
- Kiehuta rauhalleen 7 minuuttia
- Anna jäähtyä hyytelöksi kylmässä
500 g täysmaito
500 g kerma
1 kpl vaniljatanko
220g keltuainen
200 g sokeri
50 g glukoosisiirappi
2 kpl liivatelehti
- Kiehauta kerma, maito ja glukoosisiirappi vaniljatangon kanssa.
- Vaahdota kevyesti keltuaiset ja sokeri.
- Lisää ne joukkoon kokoajan sekoittaen.
- Kypsennä jäätelö 84 asteeseen ja lisää liivatelehdet.
- Anna jäätelön jäähtyä ja jäädytä se jäätelökoneessa.
- Sekoita jäätelö veriappelsiinihyytelön kanssa.
100 g pehmeä voi
200 g sokeri
1 kpl kokomuna
280 g vehnäjauho
5 g suola
250 g creme fraiche
100 g maito
2 kpl veriappelsiinin kuori
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää muna ja sekoita joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet joukkoon.
- Lisää maito ja creme fraiche.
- Levitä 2 millimetriä ohut matto uunipellille leivinpaperin kanssa ja paista 175 asteisessa uunissa 8 minuuttia.
350 g veriappelsiininmehu
80 g sokeri
8 g pektiini
- Kiehauta veriappelsiinimehu
- Lisää sokeri ja pektiini
- Kiehuta rauhalleen 7 minuuttia
- Anna jäähtyä hyytelöksi kylmässä
500 g täysmaito
500 g kerma
1 kpl vaniljatanko
220g keltuainen
200 g sokeri
50 g glukoosisiirappi
2 kpl liivatelehti
- Kiehauta kerma, maito ja glukoosisiirappi vaniljatangon kanssa.
- Vaahdota kevyesti keltuaiset ja sokeri.
- Lisää ne joukkoon kokoajan sekoittaen.
- Kypsennä jäätelö 84 asteeseen ja lisää liivatelehdet.
- Anna jäätelön jäähtyä ja jäädytä se jäätelökoneessa.
- Sekoita jäätelö veriappelsiinihyytelön kanssa.
100 g pehmeä voi
200 g sokeri
1 kpl kokomuna
280 g vehnäjauho
5 g suola
250 g creme fraiche
100 g maito
2 kpl veriappelsiinin kuori
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää muna ja sekoita joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet joukkoon.
- Lisää maito ja creme fraiche.
- Levitä 2 millimetriä ohut matto uunipellille leivinpaperin kanssa ja paista 175 asteisessa uunissa 8 minuuttia.
350 g veriappelsiininmehu
80 g sokeri
8 g pektiini
- Kiehauta veriappelsiinimehu
- Lisää sokeri ja pektiini
- Kiehuta rauhalleen 7 minuuttia
- Anna jäähtyä hyytelöksi kylmässä
500 g täysmaito
500 g kerma
1 kpl vaniljatanko
220g keltuainen
200 g sokeri
50 g glukoosisiirappi
2 kpl liivatelehti
- Kiehauta kerma, maito ja glukoosisiirappi vaniljatangon kanssa.
- Vaahdota kevyesti keltuaiset ja sokeri.
- Lisää ne joukkoon kokoajan sekoittaen.
- Kypsennä jäätelö 84 asteeseen ja lisää liivatelehdet.
- Anna jäätelön jäähtyä ja jäädytä se jäätelökoneessa.
- Sekoita jäätelö veriappelsiinihyytelön kanssa.