Tiikerikakku-jäätelöpuffetti ja lakulla maustettua patisser-kreemiä​

Puffetkeksi

100 g    pehmeä voi
200 g    sokeri
1 kpl     kokomuna
280 g    vehnäjauho
5 g     suola
250 g    creme fraiche
100 g    maito
2 kpl    veriappelsiinin kuori

- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää muna ja sekoita joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet joukkoon.
- Lisää maito ja creme fraiche.
- Levitä 2 millimetriä ohut matto uunipellille leivinpaperin kanssa ja paista 175 asteisessa uunissa 8 minuuttia.

Veriappelsiinihyytelö

350 g    veriappelsiininmehu
80 g    sokeri
8 g    pektiini

- Kiehauta veriappelsiinimehu
- Lisää sokeri ja pektiini
- Kiehuta rauhalleen 7 minuuttia
- Anna jäähtyä hyytelöksi kylmässä

Vanilja jäätelö

500 g    täysmaito
500 g    kerma
1 kpl     vaniljatanko
220g    keltuainen
200 g    sokeri
50 g    glukoosisiirappi
2 kpl     liivatelehti

- Kiehauta kerma, maito ja glukoosisiirappi vaniljatangon kanssa.
- Vaahdota kevyesti keltuaiset ja sokeri.
- Lisää ne joukkoon kokoajan sekoittaen.
- Kypsennä jäätelö 84 asteeseen ja lisää liivatelehdet.
- Anna jäätelön jäähtyä ja jäädytä se jäätelökoneessa.
- Sekoita jäätelö veriappelsiinihyytelön kanssa.


Katso myös muut Menun annokset

Tiikerikakku-jäätelöpuffetti ja lakulla maustettua patisser-kreemiä​

Puffetkeksi

100 g    pehmeä voi
200 g    sokeri
1 kpl     kokomuna
280 g    vehnäjauho
5 g     suola
250 g    creme fraiche
100 g    maito
2 kpl    veriappelsiinin kuori

- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää muna ja sekoita joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet joukkoon.
- Lisää maito ja creme fraiche.
- Levitä 2 millimetriä ohut matto uunipellille leivinpaperin kanssa ja paista 175 asteisessa uunissa 8 minuuttia.

Veriappelsiinihyytelö

350 g    veriappelsiininmehu
80 g    sokeri
8 g    pektiini

- Kiehauta veriappelsiinimehu
- Lisää sokeri ja pektiini
- Kiehuta rauhalleen 7 minuuttia
- Anna jäähtyä hyytelöksi kylmässä

Vanilja jäätelö

500 g    täysmaito
500 g    kerma
1 kpl     vaniljatanko
220g    keltuainen
200 g    sokeri
50 g    glukoosisiirappi
2 kpl     liivatelehti

- Kiehauta kerma, maito ja glukoosisiirappi vaniljatangon kanssa.
- Vaahdota kevyesti keltuaiset ja sokeri.
- Lisää ne joukkoon kokoajan sekoittaen.
- Kypsennä jäätelö 84 asteeseen ja lisää liivatelehdet.
- Anna jäätelön jäähtyä ja jäädytä se jäätelökoneessa.
- Sekoita jäätelö veriappelsiinihyytelön kanssa.


Katso myös muut Menun annokset

Tiikerikakku-jäätelöpuffetti ja lakulla maustettua patisser-kreemiä​

Puffetkeksi

100 g    pehmeä voi
200 g    sokeri
1 kpl     kokomuna
280 g    vehnäjauho
5 g     suola
250 g    creme fraiche
100 g    maito
2 kpl    veriappelsiinin kuori

- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää muna ja sekoita joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet joukkoon.
- Lisää maito ja creme fraiche.
- Levitä 2 millimetriä ohut matto uunipellille leivinpaperin kanssa ja paista 175 asteisessa uunissa 8 minuuttia.

Veriappelsiinihyytelö

350 g    veriappelsiininmehu
80 g    sokeri
8 g    pektiini

- Kiehauta veriappelsiinimehu
- Lisää sokeri ja pektiini
- Kiehuta rauhalleen 7 minuuttia
- Anna jäähtyä hyytelöksi kylmässä

Vanilja jäätelö

500 g    täysmaito
500 g    kerma
1 kpl     vaniljatanko
220g    keltuainen
200 g    sokeri
50 g    glukoosisiirappi
2 kpl     liivatelehti

- Kiehauta kerma, maito ja glukoosisiirappi vaniljatangon kanssa.
- Vaahdota kevyesti keltuaiset ja sokeri.
- Lisää ne joukkoon kokoajan sekoittaen.
- Kypsennä jäätelö 84 asteeseen ja lisää liivatelehdet.
- Anna jäätelön jäähtyä ja jäädytä se jäätelökoneessa.
- Sekoita jäätelö veriappelsiinihyytelön kanssa.


Katso myös muut Menun annokset