250 g maitosuklaata
140 g maitoa
3 kpl liivatelehtiä
500 g kermaa
- Sulata suklaa ja kiehauta maito.
- Lisää liivate maitoon ja kaada suklaan päälle ja emulsoi.
- Jäähdytä suklaaemulsio 32°C ja sekoita joukkoon kermavaahto kolmessa erässä.
- Lisää mousse muotteihin ja pakasta.
200g hapankermaa
100g jugurttia
100g vispikermaa
50g sokeria
sitruunankuorta
vaniljaa
- Vatkaa kaikki ainekset kulhossa vaahdoksi.
- Kaada vaahtoava seos muotteihin ja pakasta.
100g paahdettuja Marconan manteleja
100g sokeria
10g voita
- Karamellisoi sokeri ja lisää voi ja mantelit.
- Kaada karamellisoidut mantelit uunipellille ja anna jäähtyä.
- Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita muotteihin ja pakasta.
Vaniljajäätelöä
Voit halutessasi kuorruttaa kakun suklaalla.
500g maitosuklaata
150g kaakaovoita
- Sulata suklaa ja kaakaovoi 50°C-asteessa
- Laita kakkuun hammastikut ja dippaa jäisenä, siirrä kylmään sulamaan ja temperoi huoneen lämmössä ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.
250 g maitosuklaata
140 g maitoa
3 kpl liivatelehtiä
500 g kermaa
- Sulata suklaa ja kiehauta maito.
- Lisää liivate maitoon ja kaada suklaan päälle ja emulsoi.
- Jäähdytä suklaaemulsio 32°C ja sekoita joukkoon kermavaahto kolmessa erässä.
- Lisää mousse muotteihin ja pakasta.
200g hapankermaa
100g jugurttia
100g vispikermaa
50g sokeria
sitruunankuorta
vaniljaa
- Vatkaa kaikki ainekset kulhossa vaahdoksi.
- Kaada vaahtoava seos muotteihin ja pakasta.
100g paahdettuja Marconan manteleja
100g sokeria
10g voita
- Karamellisoi sokeri ja lisää voi ja mantelit.
- Kaada karamellisoidut mantelit uunipellille ja anna jäähtyä.
- Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita muotteihin ja pakasta.
Vaniljajäätelöä
Voit halutessasi kuorruttaa kakun suklaalla.
500g maitosuklaata
150g kaakaovoita
- Sulata suklaa ja kaakaovoi 50°C-asteessa
- Laita kakkuun hammastikut ja dippaa jäisenä, siirrä kylmään sulamaan ja temperoi huoneen lämmössä ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.
250 g maitosuklaata
140 g maitoa
3 kpl liivatelehtiä
500 g kermaa
- Sulata suklaa ja kiehauta maito.
- Lisää liivate maitoon ja kaada suklaan päälle ja emulsoi.
- Jäähdytä suklaaemulsio 32°C ja sekoita joukkoon kermavaahto kolmessa erässä.
- Lisää mousse muotteihin ja pakasta.
200g hapankermaa
100g jugurttia
100g vispikermaa
50g sokeria
sitruunankuorta
vaniljaa
- Vatkaa kaikki ainekset kulhossa vaahdoksi.
- Kaada vaahtoava seos muotteihin ja pakasta.
100g paahdettuja Marconan manteleja
100g sokeria
10g voita
- Karamellisoi sokeri ja lisää voi ja mantelit.
- Kaada karamellisoidut mantelit uunipellille ja anna jäähtyä.
- Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita muotteihin ja pakasta.
Vaniljajäätelöä
Voit halutessasi kuorruttaa kakun suklaalla.
500g maitosuklaata
150g kaakaovoita
- Sulata suklaa ja kaakaovoi 50°C-asteessa
- Laita kakkuun hammastikut ja dippaa jäisenä, siirrä kylmään sulamaan ja temperoi huoneen lämmössä ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.