Suklaata, vaniljaa ja mantelia



Suklaamousse

250 g     maitosuklaata

140 g     maitoa
3 kpl     liivatelehtiä
500 g     kermaa

- Sulata suklaa ja kiehauta maito.
- Lisää liivate maitoon ja kaada suklaan päälle ja emulsoi.
- Jäähdytä suklaaemulsio 32°C ja sekoita joukkoon kermavaahto kolmessa erässä.
- Lisää mousse muotteihin ja pakasta.

Vanilja Chantilly

200g     hapankermaa
100g     jugurttia
100g     vispikermaa
50g     sokeria
sitruunankuorta
vaniljaa

- Vatkaa kaikki ainekset kulhossa vaahdoksi.
- Kaada vaahtoava seos muotteihin ja pakasta.

Mantelipraline

100g     paahdettuja Marconan manteleja
100g     sokeria
10g     voita

- Karamellisoi sokeri ja lisää voi ja mantelit.
- Kaada karamellisoidut mantelit uunipellille ja anna jäähtyä.
- Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita muotteihin ja pakasta.

Lisäksi

Vaniljajäätelöä


Voit halutessasi kuorruttaa kakun suklaalla.

Suklaakuorrute

500g     maitosuklaata
150g     kaakaovoita

- Sulata suklaa ja kaakaovoi 50°C-asteessa
- Laita kakkuun hammastikut ja dippaa jäisenä, siirrä kylmään sulamaan ja temperoi huoneen lämmössä ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.


Katso myös muut Menun annokset

Suklaata, vaniljaa ja mantelia



Suklaamousse

250 g     maitosuklaata

140 g     maitoa
3 kpl     liivatelehtiä
500 g     kermaa

- Sulata suklaa ja kiehauta maito.
- Lisää liivate maitoon ja kaada suklaan päälle ja emulsoi.
- Jäähdytä suklaaemulsio 32°C ja sekoita joukkoon kermavaahto kolmessa erässä.
- Lisää mousse muotteihin ja pakasta.

Vanilja Chantilly

200g     hapankermaa
100g     jugurttia
100g     vispikermaa
50g     sokeria
sitruunankuorta
vaniljaa

- Vatkaa kaikki ainekset kulhossa vaahdoksi.
- Kaada vaahtoava seos muotteihin ja pakasta.

Mantelipraline

100g     paahdettuja Marconan manteleja
100g     sokeria
10g     voita

- Karamellisoi sokeri ja lisää voi ja mantelit.
- Kaada karamellisoidut mantelit uunipellille ja anna jäähtyä.
- Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita muotteihin ja pakasta.

Lisäksi

Vaniljajäätelöä


Voit halutessasi kuorruttaa kakun suklaalla.

Suklaakuorrute

500g     maitosuklaata
150g     kaakaovoita

- Sulata suklaa ja kaakaovoi 50°C-asteessa
- Laita kakkuun hammastikut ja dippaa jäisenä, siirrä kylmään sulamaan ja temperoi huoneen lämmössä ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.


Katso myös muut Menun annokset

Suklaata, vaniljaa ja mantelia



Suklaamousse

250 g     maitosuklaata

140 g     maitoa
3 kpl     liivatelehtiä
500 g     kermaa

- Sulata suklaa ja kiehauta maito.
- Lisää liivate maitoon ja kaada suklaan päälle ja emulsoi.
- Jäähdytä suklaaemulsio 32°C ja sekoita joukkoon kermavaahto kolmessa erässä.
- Lisää mousse muotteihin ja pakasta.

Vanilja Chantilly

200g     hapankermaa
100g     jugurttia
100g     vispikermaa
50g     sokeria
sitruunankuorta
vaniljaa

- Vatkaa kaikki ainekset kulhossa vaahdoksi.
- Kaada vaahtoava seos muotteihin ja pakasta.

Mantelipraline

100g     paahdettuja Marconan manteleja
100g     sokeria
10g     voita

- Karamellisoi sokeri ja lisää voi ja mantelit.
- Kaada karamellisoidut mantelit uunipellille ja anna jäähtyä.
- Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita muotteihin ja pakasta.

Lisäksi

Vaniljajäätelöä


Voit halutessasi kuorruttaa kakun suklaalla.

Suklaakuorrute

500g     maitosuklaata
150g     kaakaovoita

- Sulata suklaa ja kaakaovoi 50°C-asteessa
- Laita kakkuun hammastikut ja dippaa jäisenä, siirrä kylmään sulamaan ja temperoi huoneen lämmössä ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.


Katso myös muut Menun annokset