1 kpl Romaine-salaatti
1 kpl tammenlehväsalaatti
1 kpl keltajuurta
1 kpl raitajuurta
20 g saksanpähkinöitä
100 g sinihomejuustoa
100 g vadelmia
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl vaaleaa balsamicoa
suolaa
mustapippuria
• Revi salaatit ja laita jääpaloilla viilennettyyn jääveteen rapeutumaan
• Leikkaa kelta- ja raitajuuri madoliinilla ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen rapeutumaan.
• Paahda saksanpähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja rouhi veitsellä hieman pienemmiksi.
• Murenna homejuusto ja leikkaa vadelmat kahteen osaan.
• Sekoita oliiviöljy ja balsamico.
• Siivilöi ja kuivaa salaatit ja juurikasviipaleet, mausta vinaigretellä, suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle ja ripottele päälle homejuustomurenta, pähkinät ja vadelmat.
1 kpl Romaine-salaatti
1 kpl tammenlehväsalaatti
1 kpl keltajuurta
1 kpl raitajuurta
20 g saksanpähkinöitä
100 g sinihomejuustoa
100 g vadelmia
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl vaaleaa balsamicoa
suolaa
mustapippuria
• Revi salaatit ja laita jääpaloilla viilennettyyn jääveteen rapeutumaan
• Leikkaa kelta- ja raitajuuri madoliinilla ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen rapeutumaan.
• Paahda saksanpähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja rouhi veitsellä hieman pienemmiksi.
• Murenna homejuusto ja leikkaa vadelmat kahteen osaan.
• Sekoita oliiviöljy ja balsamico.
• Siivilöi ja kuivaa salaatit ja juurikasviipaleet, mausta vinaigretellä, suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle ja ripottele päälle homejuustomurenta, pähkinät ja vadelmat.
1 kpl Romaine-salaatti
1 kpl tammenlehväsalaatti
1 kpl keltajuurta
1 kpl raitajuurta
20 g saksanpähkinöitä
100 g sinihomejuustoa
100 g vadelmia
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl vaaleaa balsamicoa
suolaa
mustapippuria
• Revi salaatit ja laita jääpaloilla viilennettyyn jääveteen rapeutumaan
• Leikkaa kelta- ja raitajuuri madoliinilla ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen rapeutumaan.
• Paahda saksanpähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja rouhi veitsellä hieman pienemmiksi.
• Murenna homejuusto ja leikkaa vadelmat kahteen osaan.
• Sekoita oliiviöljy ja balsamico.
• Siivilöi ja kuivaa salaatit ja juurikasviipaleet, mausta vinaigretellä, suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle ja ripottele päälle homejuustomurenta, pähkinät ja vadelmat.