Sinihome-saksanpähkinäsalaattia


Ainekset


1 kpl     Romaine-salaatti
1 kpl     tammenlehväsalaatti
1 kpl     keltajuurta
1 kpl     raitajuurta
20 g     saksanpähkinöitä
100 g     sinihomejuustoa
100 g     vadelmia
1 dl     oliiviöljyä
0,5 dl     vaaleaa balsamicoa
suolaa
mustapippuria


Ohje


• Revi salaatit ja laita jääpaloilla viilennettyyn jääveteen rapeutumaan


• Leikkaa kelta- ja raitajuuri madoliinilla ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen rapeutumaan.


• Paahda saksanpähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja rouhi veitsellä hieman pienemmiksi.


• Murenna homejuusto ja leikkaa vadelmat kahteen osaan.


• Sekoita oliiviöljy ja balsamico.


• Siivilöi ja kuivaa salaatit ja juurikasviipaleet, mausta vinaigretellä, suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle ja ripottele päälle homejuustomurenta, pähkinät ja vadelmat.


Katso myös muut Menun annokset

Sinihome-saksanpähkinäsalaattia


Ainekset


1 kpl     Romaine-salaatti
1 kpl     tammenlehväsalaatti
1 kpl     keltajuurta
1 kpl     raitajuurta
20 g     saksanpähkinöitä
100 g     sinihomejuustoa
100 g     vadelmia
1 dl     oliiviöljyä
0,5 dl     vaaleaa balsamicoa
suolaa
mustapippuria


Ohje


• Revi salaatit ja laita jääpaloilla viilennettyyn jääveteen rapeutumaan


• Leikkaa kelta- ja raitajuuri madoliinilla ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen rapeutumaan.


• Paahda saksanpähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja rouhi veitsellä hieman pienemmiksi.


• Murenna homejuusto ja leikkaa vadelmat kahteen osaan.


• Sekoita oliiviöljy ja balsamico.


• Siivilöi ja kuivaa salaatit ja juurikasviipaleet, mausta vinaigretellä, suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle ja ripottele päälle homejuustomurenta, pähkinät ja vadelmat.


Katso myös muut Menun annokset

Sinihome-saksanpähkinäsalaattia


Ainekset


1 kpl     Romaine-salaatti
1 kpl     tammenlehväsalaatti
1 kpl     keltajuurta
1 kpl     raitajuurta
20 g     saksanpähkinöitä
100 g     sinihomejuustoa
100 g     vadelmia
1 dl     oliiviöljyä
0,5 dl     vaaleaa balsamicoa
suolaa
mustapippuria


Ohje


• Revi salaatit ja laita jääpaloilla viilennettyyn jääveteen rapeutumaan


• Leikkaa kelta- ja raitajuuri madoliinilla ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen rapeutumaan.


• Paahda saksanpähkinät pannulla kullan ruskeiksi ja rouhi veitsellä hieman pienemmiksi.


• Murenna homejuusto ja leikkaa vadelmat kahteen osaan.


• Sekoita oliiviöljy ja balsamico.


• Siivilöi ja kuivaa salaatit ja juurikasviipaleet, mausta vinaigretellä, suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle ja ripottele päälle homejuustomurenta, pähkinät ja vadelmat.


Katso myös muut Menun annokset