100 g lohenmätiä
4 kpl Frex Siikli -perunaa
50 g creme fraichea
suolaa, ruohosipulia ja mustapippuria
1. Pese perunat hyvin ja keitä suolavedessä kypsiksi. Leikkaa perunat viipaleiksi.
2. Mausta creme fraiche suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja mausta perunat. Laita lautaselle kaikki ainekset, viimeistele mädillä ja yrteillä.
3. Tarjoile annos!
100 g lohenmätiä
4 kpl Frex Siikli -perunaa
50 g creme fraichea
suolaa, ruohosipulia ja mustapippuria
1. Pese perunat hyvin ja keitä suolavedessä kypsiksi. Leikkaa perunat viipaleiksi.
2. Mausta creme fraiche suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja mausta perunat. Laita lautaselle kaikki ainekset, viimeistele mädillä ja yrteillä.
3. Tarjoile annos!
100 g lohenmätiä
4 kpl Frex Siikli -perunaa
50 g creme fraichea
suolaa, ruohosipulia ja mustapippuria
1. Pese perunat hyvin ja keitä suolavedessä kypsiksi. Leikkaa perunat viipaleiksi.
2. Mausta creme fraiche suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja mausta perunat. Laita lautaselle kaikki ainekset, viimeistele mädillä ja yrteillä.
3. Tarjoile annos!