4 kpl tuoreita kampasimpukoita
suolaa
voita paistamiseen
5 oksaa timjamia
- Suolaa kampasimpukat kevyesti ennen paistamista
- Paista kampasimpukat ensin kuumassa öljyssä kunnes väri alkaa muodostumaan ja laske lämpöä. Lisää voi ja timjami. Lapo kampasimpukoita paahtovoilla noin minuutin ajan. Siirrä pois pannulta ja anna kampasimpukoiden vetäytyä noin 2 minuuttia.
100 g omenamehua
0,3 g agar
- Kiehauta mehu ja agar
- Annostele 25 g mehua lautasen pohjalle
- Hyydytä
1 l valkoviiniä
1 sipuli
2 laakerinlehteä
fenkolin siementä
mustapippuria
- Kuori ja pilko sipuli.
- Laita kaikki kattilaan ja anna keittyä kokoon kunnes on jäljellä on ½ dl (redua).
½ dl valkoviiniredua
½ dl kermaa
150 g voita
- Kiehauta valkoviini ja kerma.
- Emulsoi (vatkaa) voi joukkoon.
- Mausta suolalla ja sitruuna mehulla.
Tuoretta kastanjaa ja oliiviöljyä viimeistelyyn.
4 kpl tuoreita kampasimpukoita
suolaa
voita paistamiseen
5 oksaa timjamia
- Suolaa kampasimpukat kevyesti ennen paistamista
- Paista kampasimpukat ensin kuumassa öljyssä kunnes väri alkaa muodostumaan ja laske lämpöä. Lisää voi ja timjami. Lapo kampasimpukoita paahtovoilla noin minuutin ajan. Siirrä pois pannulta ja anna kampasimpukoiden vetäytyä noin 2 minuuttia.
100 g omenamehua
0,3 g agar
- Kiehauta mehu ja agar
- Annostele 25 g mehua lautasen pohjalle
- Hyydytä
1 l valkoviiniä
1 sipuli
2 laakerinlehteä
fenkolin siementä
mustapippuria
- Kuori ja pilko sipuli.
- Laita kaikki kattilaan ja anna keittyä kokoon kunnes on jäljellä on ½ dl (redua).
½ dl valkoviiniredua
½ dl kermaa
150 g voita
- Kiehauta valkoviini ja kerma.
- Emulsoi (vatkaa) voi joukkoon.
- Mausta suolalla ja sitruuna mehulla.
Tuoretta kastanjaa ja oliiviöljyä viimeistelyyn.
4 kpl tuoreita kampasimpukoita
suolaa
voita paistamiseen
5 oksaa timjamia
- Suolaa kampasimpukat kevyesti ennen paistamista
- Paista kampasimpukat ensin kuumassa öljyssä kunnes väri alkaa muodostumaan ja laske lämpöä. Lisää voi ja timjami. Lapo kampasimpukoita paahtovoilla noin minuutin ajan. Siirrä pois pannulta ja anna kampasimpukoiden vetäytyä noin 2 minuuttia.
100 g omenamehua
0,3 g agar
- Kiehauta mehu ja agar
- Annostele 25 g mehua lautasen pohjalle
- Hyydytä
1 l valkoviiniä
1 sipuli
2 laakerinlehteä
fenkolin siementä
mustapippuria
- Kuori ja pilko sipuli.
- Laita kaikki kattilaan ja anna keittyä kokoon kunnes on jäljellä on ½ dl (redua).
½ dl valkoviiniredua
½ dl kermaa
150 g voita
- Kiehauta valkoviini ja kerma.
- Emulsoi (vatkaa) voi joukkoon.
- Mausta suolalla ja sitruuna mehulla.
Tuoretta kastanjaa ja oliiviöljyä viimeistelyyn.