0,8 kg haukifilettä (pyydä kala tiskillä fileoimaan file ruodottomaksi)
suolaa
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
- Leikkaa hauesta annospaloja.
- Mausta annospalat suolalla.
- Lämmitä pannu kuumaksi, lisää hieman rypsiöljyä. Paista, niin että se saa väriä, käännä file palat ja lisää voita pannuun. Lusikoi vaahtoavaa voita kalan päälle paiston aikana.
- Mausta suolalla.
0,4 kg korvasientä (3 kertaan ryöpättyjä)
1 solo valkosipuli
1 keltasipuli
1 dl valkoviiniä
2,5 dl täysmaitoa
2 dl kasvislientä
1,5dl kermaa
suolaa
mustapippuria
- Leikkaa sienet pienemmiksi ja huuhtele hyvin.
- Kuori ja hienonna sipulit sekä kuullota niitä hetki kattilassa rypsiöljyssä.
- Lisää joukkoon sienet ja jatka kuullottamista kunnes paahtuvat hieman.
- Lisää joukkoon valkoviini ja keitä pari minuuttia jonka jälkeen lisää joukkoon maito, kerma sekä kasvisliemi.
- Keitä noin 15 minuuttia.
- Mausta huolella.
16 kpl vihreää parsaa
1 kukkakaali
suolaa
oliiviöljyä
sitruuna
- Leikkaa parsoista puiseva kanta pois. Mausta parsat suolalla ja oliiviöljyllä.
- Leikkaa kukkakaalista n 3 cm kokoisia nuppuja. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
- Grillaa kasvikset grillissä tai grillipannulla niin, että kasvikset saa hyvän grillipinnan.
- Nostele kasvikset grillistä ja mausta vielä suolalla, oliiviöljyllä raastetulla situunankuorella ja sitruunan mehulla
0,8 kg haukifilettä (pyydä kala tiskillä fileoimaan file ruodottomaksi)
suolaa
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
- Leikkaa hauesta annospaloja.
- Mausta annospalat suolalla.
- Lämmitä pannu kuumaksi, lisää hieman rypsiöljyä. Paista, niin että se saa väriä, käännä file palat ja lisää voita pannuun. Lusikoi vaahtoavaa voita kalan päälle paiston aikana.
- Mausta suolalla.
0,4 kg korvasientä (3 kertaan ryöpättyjä)
1 solo valkosipuli
1 keltasipuli
1 dl valkoviiniä
2,5 dl täysmaitoa
2 dl kasvislientä
1,5dl kermaa
suolaa
mustapippuria
- Leikkaa sienet pienemmiksi ja huuhtele hyvin.
- Kuori ja hienonna sipulit sekä kuullota niitä hetki kattilassa rypsiöljyssä.
- Lisää joukkoon sienet ja jatka kuullottamista kunnes paahtuvat hieman.
- Lisää joukkoon valkoviini ja keitä pari minuuttia jonka jälkeen lisää joukkoon maito, kerma sekä kasvisliemi.
- Keitä noin 15 minuuttia.
- Mausta huolella.
16 kpl vihreää parsaa
1 kukkakaali
suolaa
oliiviöljyä
sitruuna
- Leikkaa parsoista puiseva kanta pois. Mausta parsat suolalla ja oliiviöljyllä.
- Leikkaa kukkakaalista n 3 cm kokoisia nuppuja. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
- Grillaa kasvikset grillissä tai grillipannulla niin, että kasvikset saa hyvän grillipinnan.
- Nostele kasvikset grillistä ja mausta vielä suolalla, oliiviöljyllä raastetulla situunankuorella ja sitruunan mehulla
0,8 kg haukifilettä (pyydä kala tiskillä fileoimaan file ruodottomaksi)
suolaa
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
- Leikkaa hauesta annospaloja.
- Mausta annospalat suolalla.
- Lämmitä pannu kuumaksi, lisää hieman rypsiöljyä. Paista, niin että se saa väriä, käännä file palat ja lisää voita pannuun. Lusikoi vaahtoavaa voita kalan päälle paiston aikana.
- Mausta suolalla.
0,4 kg korvasientä (3 kertaan ryöpättyjä)
1 solo valkosipuli
1 keltasipuli
1 dl valkoviiniä
2,5 dl täysmaitoa
2 dl kasvislientä
1,5dl kermaa
suolaa
mustapippuria
- Leikkaa sienet pienemmiksi ja huuhtele hyvin.
- Kuori ja hienonna sipulit sekä kuullota niitä hetki kattilassa rypsiöljyssä.
- Lisää joukkoon sienet ja jatka kuullottamista kunnes paahtuvat hieman.
- Lisää joukkoon valkoviini ja keitä pari minuuttia jonka jälkeen lisää joukkoon maito, kerma sekä kasvisliemi.
- Keitä noin 15 minuuttia.
- Mausta huolella.
16 kpl vihreää parsaa
1 kukkakaali
suolaa
oliiviöljyä
sitruuna
- Leikkaa parsoista puiseva kanta pois. Mausta parsat suolalla ja oliiviöljyllä.
- Leikkaa kukkakaalista n 3 cm kokoisia nuppuja. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
- Grillaa kasvikset grillissä tai grillipannulla niin, että kasvikset saa hyvän grillipinnan.
- Nostele kasvikset grillistä ja mausta vielä suolalla, oliiviöljyllä raastetulla situunankuorella ja sitruunan mehulla