360 g naudanpaistia jauhettuna
4 kpl kananmunankeltuaisia
1 kpl shalottisipuli
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl ketsuppia
1 rkl kaprista
2 rkl konjakkia
1 rkl Worchester-kastiketta
1 tl Tabascoa
1 kpl anjovisfilettä
0,5dl rypsiöljyä
Valmistus:
- Hienonna anjovis ja shalottisipuli, ja kuullota ne pienessä määrässä öljyä kypsiksi, mutta niin etteivät ota väriä.
- Lisää konjakki ja liekitä nopeasti.
- Lisää muut aineet, paitsi rypsiöljy ja kiehauta.
- Anna kastikkeen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja poraa rypsiöljy joukkoon sauvasekoittimella.
- Tarjoile grillatun leivän kanssa.
360 g naudanpaistia jauhettuna
4 kpl kananmunankeltuaisia
1 kpl shalottisipuli
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl ketsuppia
1 rkl kaprista
2 rkl konjakkia
1 rkl Worchester-kastiketta
1 tl Tabascoa
1 kpl anjovisfilettä
0,5dl rypsiöljyä
Valmistus:
- Hienonna anjovis ja shalottisipuli, ja kuullota ne pienessä määrässä öljyä kypsiksi, mutta niin etteivät ota väriä.
- Lisää konjakki ja liekitä nopeasti.
- Lisää muut aineet, paitsi rypsiöljy ja kiehauta.
- Anna kastikkeen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja poraa rypsiöljy joukkoon sauvasekoittimella.
- Tarjoile grillatun leivän kanssa.
360 g naudanpaistia jauhettuna
4 kpl kananmunankeltuaisia
1 kpl shalottisipuli
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl ketsuppia
1 rkl kaprista
2 rkl konjakkia
1 rkl Worchester-kastiketta
1 tl Tabascoa
1 kpl anjovisfilettä
0,5dl rypsiöljyä
Valmistus:
- Hienonna anjovis ja shalottisipuli, ja kuullota ne pienessä määrässä öljyä kypsiksi, mutta niin etteivät ota väriä.
- Lisää konjakki ja liekitä nopeasti.
- Lisää muut aineet, paitsi rypsiöljy ja kiehauta.
- Anna kastikkeen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja poraa rypsiöljy joukkoon sauvasekoittimella.
- Tarjoile grillatun leivän kanssa.