(4:lle hengelle)
400 g lehtikaalia
1 sitruunan mehu
loraus oliiviöljyä
suolaa
pippuria
120 g mantelia (kuorella)
60 g sokeria
60 g vettä
60 g espressokahvia
2 tl espressokahvin puruja
Valmistus:
- Kiehauta sokeri, vesi ja espresso kattilassa, kunnes sokeri on sulanut ja seos muuttunut siirappimaiseksi.
- Murskaa mantelit muruksi ja sekoita siirapin kanssa.
- Kaada seos pellille ja paahda uunissa 180°C-asteessa 9-12 minuuttia.
- Sekoita vähintään 2-3 kertaa paiston aikana.
- Kun seos on jäähtynyt, sekoita mukaan ripaus suolaa ja kahvipurut.
Valmistus:
- Poista lehtikaalin keskiosa ja revi palasiksi.
- Sekoita lehtikaali kulhossa sitruunamehun, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa.
- Aseta palaset lautaselle ja raasta runsaasti parmesania päälle niin, että lehtikaalit melkein peittyvät.
- Ripottele päälle kahvimantelimurua.
(4:lle hengelle)
400 g lehtikaalia
1 sitruunan mehu
loraus oliiviöljyä
suolaa
pippuria
120 g mantelia (kuorella)
60 g sokeria
60 g vettä
60 g espressokahvia
2 tl espressokahvin puruja
Valmistus:
- Kiehauta sokeri, vesi ja espresso kattilassa, kunnes sokeri on sulanut ja seos muuttunut siirappimaiseksi.
- Murskaa mantelit muruksi ja sekoita siirapin kanssa.
- Kaada seos pellille ja paahda uunissa 180°C-asteessa 9-12 minuuttia.
- Sekoita vähintään 2-3 kertaa paiston aikana.
- Kun seos on jäähtynyt, sekoita mukaan ripaus suolaa ja kahvipurut.
Valmistus:
- Poista lehtikaalin keskiosa ja revi palasiksi.
- Sekoita lehtikaali kulhossa sitruunamehun, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa.
- Aseta palaset lautaselle ja raasta runsaasti parmesania päälle niin, että lehtikaalit melkein peittyvät.
- Ripottele päälle kahvimantelimurua.
(4:lle hengelle)
400 g lehtikaalia
1 sitruunan mehu
loraus oliiviöljyä
suolaa
pippuria
120 g mantelia (kuorella)
60 g sokeria
60 g vettä
60 g espressokahvia
2 tl espressokahvin puruja
Valmistus:
- Kiehauta sokeri, vesi ja espresso kattilassa, kunnes sokeri on sulanut ja seos muuttunut siirappimaiseksi.
- Murskaa mantelit muruksi ja sekoita siirapin kanssa.
- Kaada seos pellille ja paahda uunissa 180°C-asteessa 9-12 minuuttia.
- Sekoita vähintään 2-3 kertaa paiston aikana.
- Kun seos on jäähtynyt, sekoita mukaan ripaus suolaa ja kahvipurut.
Valmistus:
- Poista lehtikaalin keskiosa ja revi palasiksi.
- Sekoita lehtikaali kulhossa sitruunamehun, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa.
- Aseta palaset lautaselle ja raasta runsaasti parmesania päälle niin, että lehtikaalit melkein peittyvät.
- Ripottele päälle kahvimantelimurua.