2 kpl taimenfileitä
Sokerisuola
150 g sokeria
250 g suolaa
2 sitruunan raastettu kuori
10 oksaa tilliä
1 tl kuivattua fenkolinkukkaa
- Poista taimenfileistä nahka, raasta päälle sitruunan kuoret ja murskaa tillin varret. Ripottele päälle sekoitettu sokerisuola ja anna maustua 40 minuuttia.
- Huuhtele fileet ja leikkaa sormen paksuisiksi tangoiksi. Ripottele päälle fenkolinkukka ja rullaa tiukaksi pötköksi kelmun avulla. Jäädytä ja leikkaa kohmeisena annospaloiksi.
Piparjuurikerma
50 g kuohukermaa
10 g raastettua piparjuurta
- Sekoita yhteen ja anna maustua kaksi tuntia, siivilöi.
50 g piparjuurikermaa
100 g crème fraîchea
20 g väkiviinaetikkaa
suolaa
- Vatkaa kerma ja crème fraîche ilmavaksi. Sekoita joukkoon väkiviinaetikka ja mausta suolalla.
100 g sinisimpukkalientä
20 g fenkolietikkaa
1 sitruunan raastettu kuori
10 oksaa ruohosipulia (hienonnettuna)
10 oksaa tillinvarsia (hienonnettuna)
40 g kirjolohenmätiä
30 g rakuunaöljyä
- Sekoita kaikki yhteen juuri ennen tarjoilua.
4 kpl kevätsipulia
50 g samppanjaetikkaa
70 g sokeria
120 g vettä
- Leikkaa sipulit puoliksi.
- Kiehauta liemi ja kaada sipuleiden sipuleiden päälle. Anna maustua vähintään kahdeksan tuntia.
- Paahda leikkuupinta kevyesti kuivalla pannulla.
2 kpl taimenfileitä
Sokerisuola
150 g sokeria
250 g suolaa
2 sitruunan raastettu kuori
10 oksaa tilliä
1 tl kuivattua fenkolinkukkaa
- Poista taimenfileistä nahka, raasta päälle sitruunan kuoret ja murskaa tillin varret. Ripottele päälle sekoitettu sokerisuola ja anna maustua 40 minuuttia.
- Huuhtele fileet ja leikkaa sormen paksuisiksi tangoiksi. Ripottele päälle fenkolinkukka ja rullaa tiukaksi pötköksi kelmun avulla. Jäädytä ja leikkaa kohmeisena annospaloiksi.
Piparjuurikerma
50 g kuohukermaa
10 g raastettua piparjuurta
- Sekoita yhteen ja anna maustua kaksi tuntia, siivilöi.
50 g piparjuurikermaa
100 g crème fraîchea
20 g väkiviinaetikkaa
suolaa
- Vatkaa kerma ja crème fraîche ilmavaksi. Sekoita joukkoon väkiviinaetikka ja mausta suolalla.
100 g sinisimpukkalientä
20 g fenkolietikkaa
1 sitruunan raastettu kuori
10 oksaa ruohosipulia (hienonnettuna)
10 oksaa tillinvarsia (hienonnettuna)
40 g kirjolohenmätiä
30 g rakuunaöljyä
- Sekoita kaikki yhteen juuri ennen tarjoilua.
4 kpl kevätsipulia
50 g samppanjaetikkaa
70 g sokeria
120 g vettä
- Leikkaa sipulit puoliksi.
- Kiehauta liemi ja kaada sipuleiden sipuleiden päälle. Anna maustua vähintään kahdeksan tuntia.
- Paahda leikkuupinta kevyesti kuivalla pannulla.
2 kpl taimenfileitä
Sokerisuola
150 g sokeria
250 g suolaa
2 sitruunan raastettu kuori
10 oksaa tilliä
1 tl kuivattua fenkolinkukkaa
- Poista taimenfileistä nahka, raasta päälle sitruunan kuoret ja murskaa tillin varret. Ripottele päälle sekoitettu sokerisuola ja anna maustua 40 minuuttia.
- Huuhtele fileet ja leikkaa sormen paksuisiksi tangoiksi. Ripottele päälle fenkolinkukka ja rullaa tiukaksi pötköksi kelmun avulla. Jäädytä ja leikkaa kohmeisena annospaloiksi.
Piparjuurikerma
50 g kuohukermaa
10 g raastettua piparjuurta
- Sekoita yhteen ja anna maustua kaksi tuntia, siivilöi.
50 g piparjuurikermaa
100 g crème fraîchea
20 g väkiviinaetikkaa
suolaa
- Vatkaa kerma ja crème fraîche ilmavaksi. Sekoita joukkoon väkiviinaetikka ja mausta suolalla.
100 g sinisimpukkalientä
20 g fenkolietikkaa
1 sitruunan raastettu kuori
10 oksaa ruohosipulia (hienonnettuna)
10 oksaa tillinvarsia (hienonnettuna)
40 g kirjolohenmätiä
30 g rakuunaöljyä
- Sekoita kaikki yhteen juuri ennen tarjoilua.
4 kpl kevätsipulia
50 g samppanjaetikkaa
70 g sokeria
120 g vettä
- Leikkaa sipulit puoliksi.
- Kiehauta liemi ja kaada sipuleiden sipuleiden päälle. Anna maustua vähintään kahdeksan tuntia.
- Paahda leikkuupinta kevyesti kuivalla pannulla.