100 g sake
200 g mirin mauste-etikka
300 g soija
50 g riisiviinietikka
20 g kombu merilevä
- Liekitä sake ja mirin kuumassa kattilassa.
- Lisää mukaan soija ja mirin sekä kombu merilevä.
- Anna maustua kattilassa kansi päällä huoneenlämmössä 2 tuntia.
- Laita kattila kylmään yöksi ja siivilöi seuraavana päivänä.
2 kpl keltuainen
2 rkl yuzumehu
2 tl riisiviinietikka
1 tl suola
3 dl öljy
- Laita kaikki muut paitsi öljy litran mittaan.
- Ota sauvasekoitin ja sekoita seos nopeasti.
- Lisää öljyä hitaasti sekoittaen sauvasekoittimella.
- Laita valmis majoneesi pursotinpussiin.
2 levyä paahdettua norilevää
90 g maizena
100 g vehnäjauho
15 g leivinjauhe
7 g suola
230 g soodavesi
- Leikkaa norilevystä kolmen sentin paksuisia suikaleita.
- Seikoita muut ainekset kulhossa
- Kasta suikaleet toiselta puolelta tempurataikinaan ja laita ne 180 asteiseen öljyyn.
- Uppopaista minuutti molemmilta puolilta ja laita kuivumaan paperille.
100 g sake
200 g mirin mauste-etikka
300 g soija
50 g riisiviinietikka
20 g kombu merilevä
- Liekitä sake ja mirin kuumassa kattilassa.
- Lisää mukaan soija ja mirin sekä kombu merilevä.
- Anna maustua kattilassa kansi päällä huoneenlämmössä 2 tuntia.
- Laita kattila kylmään yöksi ja siivilöi seuraavana päivänä.
2 kpl keltuainen
2 rkl yuzumehu
2 tl riisiviinietikka
1 tl suola
3 dl öljy
- Laita kaikki muut paitsi öljy litran mittaan.
- Ota sauvasekoitin ja sekoita seos nopeasti.
- Lisää öljyä hitaasti sekoittaen sauvasekoittimella.
- Laita valmis majoneesi pursotinpussiin.
2 levyä paahdettua norilevää
90 g maizena
100 g vehnäjauho
15 g leivinjauhe
7 g suola
230 g soodavesi
- Leikkaa norilevystä kolmen sentin paksuisia suikaleita.
- Seikoita muut ainekset kulhossa
- Kasta suikaleet toiselta puolelta tempurataikinaan ja laita ne 180 asteiseen öljyyn.
- Uppopaista minuutti molemmilta puolilta ja laita kuivumaan paperille.
100 g sake
200 g mirin mauste-etikka
300 g soija
50 g riisiviinietikka
20 g kombu merilevä
- Liekitä sake ja mirin kuumassa kattilassa.
- Lisää mukaan soija ja mirin sekä kombu merilevä.
- Anna maustua kattilassa kansi päällä huoneenlämmössä 2 tuntia.
- Laita kattila kylmään yöksi ja siivilöi seuraavana päivänä.
2 kpl keltuainen
2 rkl yuzumehu
2 tl riisiviinietikka
1 tl suola
3 dl öljy
- Laita kaikki muut paitsi öljy litran mittaan.
- Ota sauvasekoitin ja sekoita seos nopeasti.
- Lisää öljyä hitaasti sekoittaen sauvasekoittimella.
- Laita valmis majoneesi pursotinpussiin.
2 levyä paahdettua norilevää
90 g maizena
100 g vehnäjauho
15 g leivinjauhe
7 g suola
230 g soodavesi
- Leikkaa norilevystä kolmen sentin paksuisia suikaleita.
- Seikoita muut ainekset kulhossa
- Kasta suikaleet toiselta puolelta tempurataikinaan ja laita ne 180 asteiseen öljyyn.
- Uppopaista minuutti molemmilta puolilta ja laita kuivumaan paperille.