Täytä luuton viiriäinen karhunlaukkavoilla ja grillaa se molemmin puolin grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Viiriäisen pitäisi olla mukavan rosee sisältä
500 g viiriäisen luita
5 dl portviini
3 l kanaliemi
3 kpl hopeasipuli
5 kpl Timjamin oksia
1 kpl kuusenoksa
- Paahda viiriäisenluita uunissa 190 asteessa noin 15 minuuttia.
- Viipaloi hopeasipulit kahden sentin viipaleiksi ja paahda niitä pannulla kunnes ne ovat tummia.
- Lisää sipuleiden joukkoon portviini ja keitä sitä kunnes siitä on hävinnyt puolet.
- Lisää viiriäisenluut ja kanaliemi.
- Anna poreilla hiljalleen vähintään 6 tuntia.
- Siivilöi kastike ja anna kastikkeen kiehua kunnes kastikettä on jäljellä 1/7 osa
- Laita kastikkeen joukkoon grillattuja timjamin sekä kuusenoksia ja anna maustua 30 minuuttia.
- Siivilöi oksat pois kastikkeesta
2 kpl isoa hopeasipuli
20 g voita
15 g valkoviinietikka
50 g vettä
½ tl suola
- Leikkaa Hopeasipulista kahden sentin viipaleita ja kuori ne.
- Grillaa hopeasipuliviipaleet grillissä öljyn ja suolan kanssa.
- Laita hopeasipulit pannulle ja lisää sinne vesi, voi ja valkoviinietikka.
- Peitä pannu foliolla tai kannella ja anna sipuleiden kypsyä noin 30 minuuttia.
500 g puikulaperuna
250 g savustettu voi
250 g täysmaito
Suola
- Kuori puikulaperunat ja höyrytä ne kattilassa kypsäksi.
- Soseuta perunat.
- Lisää joukkoon kuuma maito ja savustettu voi.
- Mausta suolalla.
Täytä luuton viiriäinen karhunlaukkavoilla ja grillaa se molemmin puolin grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Viiriäisen pitäisi olla mukavan rosee sisältä
500 g viiriäisen luita
5 dl portviini
3 l kanaliemi
3 kpl hopeasipuli
5 kpl Timjamin oksia
1 kpl kuusenoksa
- Paahda viiriäisenluita uunissa 190 asteessa noin 15 minuuttia.
- Viipaloi hopeasipulit kahden sentin viipaleiksi ja paahda niitä pannulla kunnes ne ovat tummia.
- Lisää sipuleiden joukkoon portviini ja keitä sitä kunnes siitä on hävinnyt puolet.
- Lisää viiriäisenluut ja kanaliemi.
- Anna poreilla hiljalleen vähintään 6 tuntia.
- Siivilöi kastike ja anna kastikkeen kiehua kunnes kastikettä on jäljellä 1/7 osa
- Laita kastikkeen joukkoon grillattuja timjamin sekä kuusenoksia ja anna maustua 30 minuuttia.
- Siivilöi oksat pois kastikkeesta
2 kpl isoa hopeasipuli
20 g voita
15 g valkoviinietikka
50 g vettä
½ tl suola
- Leikkaa Hopeasipulista kahden sentin viipaleita ja kuori ne.
- Grillaa hopeasipuliviipaleet grillissä öljyn ja suolan kanssa.
- Laita hopeasipulit pannulle ja lisää sinne vesi, voi ja valkoviinietikka.
- Peitä pannu foliolla tai kannella ja anna sipuleiden kypsyä noin 30 minuuttia.
500 g puikulaperuna
250 g savustettu voi
250 g täysmaito
Suola
- Kuori puikulaperunat ja höyrytä ne kattilassa kypsäksi.
- Soseuta perunat.
- Lisää joukkoon kuuma maito ja savustettu voi.
- Mausta suolalla.
Täytä luuton viiriäinen karhunlaukkavoilla ja grillaa se molemmin puolin grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Viiriäisen pitäisi olla mukavan rosee sisältä
500 g viiriäisen luita
5 dl portviini
3 l kanaliemi
3 kpl hopeasipuli
5 kpl Timjamin oksia
1 kpl kuusenoksa
- Paahda viiriäisenluita uunissa 190 asteessa noin 15 minuuttia.
- Viipaloi hopeasipulit kahden sentin viipaleiksi ja paahda niitä pannulla kunnes ne ovat tummia.
- Lisää sipuleiden joukkoon portviini ja keitä sitä kunnes siitä on hävinnyt puolet.
- Lisää viiriäisenluut ja kanaliemi.
- Anna poreilla hiljalleen vähintään 6 tuntia.
- Siivilöi kastike ja anna kastikkeen kiehua kunnes kastikettä on jäljellä 1/7 osa
- Laita kastikkeen joukkoon grillattuja timjamin sekä kuusenoksia ja anna maustua 30 minuuttia.
- Siivilöi oksat pois kastikkeesta
2 kpl isoa hopeasipuli
20 g voita
15 g valkoviinietikka
50 g vettä
½ tl suola
- Leikkaa Hopeasipulista kahden sentin viipaleita ja kuori ne.
- Grillaa hopeasipuliviipaleet grillissä öljyn ja suolan kanssa.
- Laita hopeasipulit pannulle ja lisää sinne vesi, voi ja valkoviinietikka.
- Peitä pannu foliolla tai kannella ja anna sipuleiden kypsyä noin 30 minuuttia.
500 g puikulaperuna
250 g savustettu voi
250 g täysmaito
Suola
- Kuori puikulaperunat ja höyrytä ne kattilassa kypsäksi.
- Soseuta perunat.
- Lisää joukkoon kuuma maito ja savustettu voi.
- Mausta suolalla.