500 g raparperi
200 g hillosokeri
- Leikkaa raparperi noin 1cm paloiksi.
- Keitä hillosokerin kanssa hilloksi ja jäähdytä.
- Anna tekeytyä yön yli peitettynä jääkaapissa.
120 g keltuainen
90 g sokeri
150 g valkoviini
25 g sitruunanmehu
- Sekoita kaikki aineet lämpöä kestävässä kulhossa ja kypsennä vesihauteessa kunnes saat paksun kastikkeen.
- Siivilöi ja jäähdytä kastike.
- Annostele kastike lopuksi annoksen päälle ja polta joko kaasupolttimella tai suoraan grillivastuksen alla.
500 g raparperi
200 g hillosokeri
- Leikkaa raparperi noin 1cm paloiksi.
- Keitä hillosokerin kanssa hilloksi ja jäähdytä.
- Anna tekeytyä yön yli peitettynä jääkaapissa.
120 g keltuainen
90 g sokeri
150 g valkoviini
25 g sitruunanmehu
- Sekoita kaikki aineet lämpöä kestävässä kulhossa ja kypsennä vesihauteessa kunnes saat paksun kastikkeen.
- Siivilöi ja jäähdytä kastike.
- Annostele kastike lopuksi annoksen päälle ja polta joko kaasupolttimella tai suoraan grillivastuksen alla.
500 g raparperi
200 g hillosokeri
- Leikkaa raparperi noin 1cm paloiksi.
- Keitä hillosokerin kanssa hilloksi ja jäähdytä.
- Anna tekeytyä yön yli peitettynä jääkaapissa.
120 g keltuainen
90 g sokeri
150 g valkoviini
25 g sitruunanmehu
- Sekoita kaikki aineet lämpöä kestävässä kulhossa ja kypsennä vesihauteessa kunnes saat paksun kastikkeen.
- Siivilöi ja jäähdytä kastike.
- Annostele kastike lopuksi annoksen päälle ja polta joko kaasupolttimella tai suoraan grillivastuksen alla.