Haudutettua raparperia, mantelikakkua jasabayonkastiketta

Haudutettu raparperi

500 g    raparperi
200 g     hillosokeri

- Leikkaa raparperi noin 1cm paloiksi.
- Keitä hillosokerin kanssa hilloksi ja jäähdytä.
- Anna tekeytyä yön yli peitettynä jääkaapissa.
 

Sabayon

120 g    keltuainen
90 g    sokeri
150 g    valkoviini
25 g    sitruunanmehu

- Sekoita kaikki aineet lämpöä kestävässä kulhossa ja kypsennä vesihauteessa kunnes saat paksun kastikkeen.
- Siivilöi ja jäähdytä kastike.
- Annostele kastike lopuksi annoksen päälle ja polta joko kaasupolttimella tai suoraan grillivastuksen alla.


Katso myös muut Menun annokset

Haudutettua raparperia, mantelikakkua jasabayonkastiketta

Haudutettu raparperi

500 g    raparperi
200 g     hillosokeri

- Leikkaa raparperi noin 1cm paloiksi.
- Keitä hillosokerin kanssa hilloksi ja jäähdytä.
- Anna tekeytyä yön yli peitettynä jääkaapissa.
 

Sabayon

120 g    keltuainen
90 g    sokeri
150 g    valkoviini
25 g    sitruunanmehu

- Sekoita kaikki aineet lämpöä kestävässä kulhossa ja kypsennä vesihauteessa kunnes saat paksun kastikkeen.
- Siivilöi ja jäähdytä kastike.
- Annostele kastike lopuksi annoksen päälle ja polta joko kaasupolttimella tai suoraan grillivastuksen alla.


Katso myös muut Menun annokset

Haudutettua raparperia, mantelikakkua jasabayonkastiketta

Haudutettu raparperi

500 g    raparperi
200 g     hillosokeri

- Leikkaa raparperi noin 1cm paloiksi.
- Keitä hillosokerin kanssa hilloksi ja jäähdytä.
- Anna tekeytyä yön yli peitettynä jääkaapissa.
 

Sabayon

120 g    keltuainen
90 g    sokeri
150 g    valkoviini
25 g    sitruunanmehu

- Sekoita kaikki aineet lämpöä kestävässä kulhossa ja kypsennä vesihauteessa kunnes saat paksun kastikkeen.
- Siivilöi ja jäähdytä kastike.
- Annostele kastike lopuksi annoksen päälle ja polta joko kaasupolttimella tai suoraan grillivastuksen alla.


Katso myös muut Menun annokset