Grillattua taimenta hollandaise-kastikkeella

Ainekset


2 fileetä taimenta

2 keltuaista

1dl valkoviiniä

200g voita

Suolaa ja sitruunaa


Ohje


1. Suolaa taimenet lihapuolelta. Sivele nahkapintaan hieman öljyä ja grillaa kovalla lämmöllä minuutin ajan. Leikkaa paloiksi.


2. Keitä valkoviiniä kattilassa, kunnes sitä on jäljellä pari ruokalusikallista. Lisää kattilaan keltuaiset ja kypsennä sekoittaen koko ajan kunnes vaahto on laskenut ja seoksen lämpötila on noin 65 astetta.


3. Vatkaa joukkoon sulatettu voi ja mausta sitruunan mehulla ja suolalla.

Katso myös muut Menun annokset

Grillattua taimenta hollandaise-kastikkeella

Ainekset


2 fileetä taimenta

2 keltuaista

1dl valkoviiniä

200g voita

Suolaa ja sitruunaa


Ohje


1. Suolaa taimenet lihapuolelta. Sivele nahkapintaan hieman öljyä ja grillaa kovalla lämmöllä minuutin ajan. Leikkaa paloiksi.


2. Keitä valkoviiniä kattilassa, kunnes sitä on jäljellä pari ruokalusikallista. Lisää kattilaan keltuaiset ja kypsennä sekoittaen koko ajan kunnes vaahto on laskenut ja seoksen lämpötila on noin 65 astetta.


3. Vatkaa joukkoon sulatettu voi ja mausta sitruunan mehulla ja suolalla.

Katso myös muut Menun annokset

Grillattua taimenta hollandaise-kastikkeella

Ainekset


2 fileetä taimenta

2 keltuaista

1dl valkoviiniä

200g voita

Suolaa ja sitruunaa


Ohje


1. Suolaa taimenet lihapuolelta. Sivele nahkapintaan hieman öljyä ja grillaa kovalla lämmöllä minuutin ajan. Leikkaa paloiksi.


2. Keitä valkoviiniä kattilassa, kunnes sitä on jäljellä pari ruokalusikallista. Lisää kattilaan keltuaiset ja kypsennä sekoittaen koko ajan kunnes vaahto on laskenut ja seoksen lämpötila on noin 65 astetta.


3. Vatkaa joukkoon sulatettu voi ja mausta sitruunan mehulla ja suolalla.

Katso myös muut Menun annokset