2 fileetä taimenta
2 keltuaista
1dl valkoviiniä
200g voita
Suolaa ja sitruunaa
1. Suolaa taimenet lihapuolelta. Sivele nahkapintaan hieman öljyä ja grillaa kovalla lämmöllä minuutin ajan. Leikkaa paloiksi.
2. Keitä valkoviiniä kattilassa, kunnes sitä on jäljellä pari ruokalusikallista. Lisää kattilaan keltuaiset ja kypsennä sekoittaen koko ajan kunnes vaahto on laskenut ja seoksen lämpötila on noin 65 astetta.
3. Vatkaa joukkoon sulatettu voi ja mausta sitruunan mehulla ja suolalla.
2 fileetä taimenta
2 keltuaista
1dl valkoviiniä
200g voita
Suolaa ja sitruunaa
1. Suolaa taimenet lihapuolelta. Sivele nahkapintaan hieman öljyä ja grillaa kovalla lämmöllä minuutin ajan. Leikkaa paloiksi.
2. Keitä valkoviiniä kattilassa, kunnes sitä on jäljellä pari ruokalusikallista. Lisää kattilaan keltuaiset ja kypsennä sekoittaen koko ajan kunnes vaahto on laskenut ja seoksen lämpötila on noin 65 astetta.
3. Vatkaa joukkoon sulatettu voi ja mausta sitruunan mehulla ja suolalla.
2 fileetä taimenta
2 keltuaista
1dl valkoviiniä
200g voita
Suolaa ja sitruunaa
1. Suolaa taimenet lihapuolelta. Sivele nahkapintaan hieman öljyä ja grillaa kovalla lämmöllä minuutin ajan. Leikkaa paloiksi.
2. Keitä valkoviiniä kattilassa, kunnes sitä on jäljellä pari ruokalusikallista. Lisää kattilaan keltuaiset ja kypsennä sekoittaen koko ajan kunnes vaahto on laskenut ja seoksen lämpötila on noin 65 astetta.
3. Vatkaa joukkoon sulatettu voi ja mausta sitruunan mehulla ja suolalla.