(Ainekset 4:lle hengelle)
10–12 isoa tomaattia
500 g Buffalo-mozzarella
tuoretta basilikaa
kuivattua oreganoa
laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
sormisuolaa
pippuria
Valmistus:
- Pese ja kuivaa tomaatit hyvin ja leikkaa ne 6-7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.
- Asettele tomaatit puiselle leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa.
- Viipaloi mozzarella 6–7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja taputtele viipaleet puuvillakankaalla, jotta ylimääräinen neste imeytyy kankaaseen.
- Kokoa kaikki viipaleet lopuksi tarjoiluastiaan ja lisää muutama basilikan lehti vuoan pohjalle tai vaihtoehtoisesti lautaselle.
- Ripottele päälle ripaus kuivattua oreganoa ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää lopuksi muutama basilikan lehti ja loraus oliiviöljyä.
(Ainekset 4:lle hengelle)
10–12 isoa tomaattia
500 g Buffalo-mozzarella
tuoretta basilikaa
kuivattua oreganoa
laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
sormisuolaa
pippuria
Valmistus:
- Pese ja kuivaa tomaatit hyvin ja leikkaa ne 6-7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.
- Asettele tomaatit puiselle leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa.
- Viipaloi mozzarella 6–7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja taputtele viipaleet puuvillakankaalla, jotta ylimääräinen neste imeytyy kankaaseen.
- Kokoa kaikki viipaleet lopuksi tarjoiluastiaan ja lisää muutama basilikan lehti vuoan pohjalle tai vaihtoehtoisesti lautaselle.
- Ripottele päälle ripaus kuivattua oreganoa ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää lopuksi muutama basilikan lehti ja loraus oliiviöljyä.
(Ainekset 4:lle hengelle)
10–12 isoa tomaattia
500 g Buffalo-mozzarella
tuoretta basilikaa
kuivattua oreganoa
laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
sormisuolaa
pippuria
Valmistus:
- Pese ja kuivaa tomaatit hyvin ja leikkaa ne 6-7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.
- Asettele tomaatit puiselle leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa.
- Viipaloi mozzarella 6–7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja taputtele viipaleet puuvillakankaalla, jotta ylimääräinen neste imeytyy kankaaseen.
- Kokoa kaikki viipaleet lopuksi tarjoiluastiaan ja lisää muutama basilikan lehti vuoan pohjalle tai vaihtoehtoisesti lautaselle.
- Ripottele päälle ripaus kuivattua oreganoa ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää lopuksi muutama basilikan lehti ja loraus oliiviöljyä.