Caprese-salaatti





(Ainekset 4:lle hengelle)


10–12    isoa tomaattia
500 g     Buffalo-mozzarella
    tuoretta basilikaa
    kuivattua oreganoa
    laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
    sormisuolaa
    pippuria

Valmistus:
- Pese ja kuivaa tomaatit hyvin ja leikkaa ne 6-7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.


- Asettele tomaatit puiselle leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa.

 
- Viipaloi mozzarella 6–7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja taputtele viipaleet puuvillakankaalla, jotta ylimääräinen neste imeytyy kankaaseen.


- Kokoa kaikki viipaleet lopuksi tarjoiluastiaan ja lisää muutama basilikan lehti vuoan pohjalle tai vaihtoehtoisesti lautaselle.

 
- Ripottele päälle ripaus kuivattua oreganoa ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää lopuksi muutama basilikan lehti ja loraus oliiviöljyä.


Katso myös muut Menun annokset

Caprese-salaatti





(Ainekset 4:lle hengelle)


10–12    isoa tomaattia
500 g     Buffalo-mozzarella
    tuoretta basilikaa
    kuivattua oreganoa
    laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
    sormisuolaa
    pippuria

Valmistus:
- Pese ja kuivaa tomaatit hyvin ja leikkaa ne 6-7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.


- Asettele tomaatit puiselle leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa.

 
- Viipaloi mozzarella 6–7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja taputtele viipaleet puuvillakankaalla, jotta ylimääräinen neste imeytyy kankaaseen.


- Kokoa kaikki viipaleet lopuksi tarjoiluastiaan ja lisää muutama basilikan lehti vuoan pohjalle tai vaihtoehtoisesti lautaselle.

 
- Ripottele päälle ripaus kuivattua oreganoa ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää lopuksi muutama basilikan lehti ja loraus oliiviöljyä.


Katso myös muut Menun annokset

Caprese-salaatti





(Ainekset 4:lle hengelle)


10–12    isoa tomaattia
500 g     Buffalo-mozzarella
    tuoretta basilikaa
    kuivattua oreganoa
    laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
    sormisuolaa
    pippuria

Valmistus:
- Pese ja kuivaa tomaatit hyvin ja leikkaa ne 6-7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä.


- Asettele tomaatit puiselle leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa.

 
- Viipaloi mozzarella 6–7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja taputtele viipaleet puuvillakankaalla, jotta ylimääräinen neste imeytyy kankaaseen.


- Kokoa kaikki viipaleet lopuksi tarjoiluastiaan ja lisää muutama basilikan lehti vuoan pohjalle tai vaihtoehtoisesti lautaselle.

 
- Ripottele päälle ripaus kuivattua oreganoa ja halutessasi ripaus pippuria. Lisää lopuksi muutama basilikan lehti ja loraus oliiviöljyä.


Katso myös muut Menun annokset