2 kpl ankanrintaa
suolaa
- Viillota ankanrintojen rasva kylmänä ja mausta suolalla.
- Anna ankanrintojen lämmetä huoneen lämmössä noin tunti ennen kypsennystä.
- Laita ankanrinnat kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin ja lisää lämpöä. Paista ankanrinnat miedolla lämmöllä kunnes pinta on kullan ruskea ja rapea. Kaada rasvaa välissä pois pannulta.
- Kypsennä ankanrinnat loppuun 90°C uunissa kunnes sisälämpö on 57°C.
- Siirrä ankanrinnat vetoon 20 minuutiksi, mutta älä peitä rasvaa jotta rapeus ei häviä.
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi juuri ennen tarjoilua.
100g etikkaa
200g sokeria
300g vettä
- Kiehauta etikka, sokeri ja vesi yhdessä.
2 kpl hopeasipulia
- Kuori ja pilko sipuli
- Lisää sipulit kuumaan liemeen ja anna maustua 12 tuntia.
- Mausta sipulit suolalla, sitruunan kuorella ja oliiviöljyllä.
1 kg keltasipulia
1 kg punasipulia
5 dl madeiraa
vettä
suolaa
balsamicoa
- Paahda puoliksi leikatut sipulit pannulla kunnes niissä on kaunis väri.
- Lisää madeira ja keitä kasaan.
- Laita sipulit ja madeira uunivuokaan ja lisää vettä kunnes peittyy.
- Peitä foliolla ja laita 90°C:seen uuniin 12 tunniksi.
- Siivilöi liemi ja redusoi kunnes maku on makea ja hapokas.
- Mausta suolalla ja balsamicolla
Sienipyreetä ja yrttejä.
2 kpl ankanrintaa
suolaa
- Viillota ankanrintojen rasva kylmänä ja mausta suolalla.
- Anna ankanrintojen lämmetä huoneen lämmössä noin tunti ennen kypsennystä.
- Laita ankanrinnat kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin ja lisää lämpöä. Paista ankanrinnat miedolla lämmöllä kunnes pinta on kullan ruskea ja rapea. Kaada rasvaa välissä pois pannulta.
- Kypsennä ankanrinnat loppuun 90°C uunissa kunnes sisälämpö on 57°C.
- Siirrä ankanrinnat vetoon 20 minuutiksi, mutta älä peitä rasvaa jotta rapeus ei häviä.
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi juuri ennen tarjoilua.
100g etikkaa
200g sokeria
300g vettä
- Kiehauta etikka, sokeri ja vesi yhdessä.
2 kpl hopeasipulia
- Kuori ja pilko sipuli
- Lisää sipulit kuumaan liemeen ja anna maustua 12 tuntia.
- Mausta sipulit suolalla, sitruunan kuorella ja oliiviöljyllä.
1 kg keltasipulia
1 kg punasipulia
5 dl madeiraa
vettä
suolaa
balsamicoa
- Paahda puoliksi leikatut sipulit pannulla kunnes niissä on kaunis väri.
- Lisää madeira ja keitä kasaan.
- Laita sipulit ja madeira uunivuokaan ja lisää vettä kunnes peittyy.
- Peitä foliolla ja laita 90°C:seen uuniin 12 tunniksi.
- Siivilöi liemi ja redusoi kunnes maku on makea ja hapokas.
- Mausta suolalla ja balsamicolla
Sienipyreetä ja yrttejä.
2 kpl ankanrintaa
suolaa
- Viillota ankanrintojen rasva kylmänä ja mausta suolalla.
- Anna ankanrintojen lämmetä huoneen lämmössä noin tunti ennen kypsennystä.
- Laita ankanrinnat kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin ja lisää lämpöä. Paista ankanrinnat miedolla lämmöllä kunnes pinta on kullan ruskea ja rapea. Kaada rasvaa välissä pois pannulta.
- Kypsennä ankanrinnat loppuun 90°C uunissa kunnes sisälämpö on 57°C.
- Siirrä ankanrinnat vetoon 20 minuutiksi, mutta älä peitä rasvaa jotta rapeus ei häviä.
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi juuri ennen tarjoilua.
100g etikkaa
200g sokeria
300g vettä
- Kiehauta etikka, sokeri ja vesi yhdessä.
2 kpl hopeasipulia
- Kuori ja pilko sipuli
- Lisää sipulit kuumaan liemeen ja anna maustua 12 tuntia.
- Mausta sipulit suolalla, sitruunan kuorella ja oliiviöljyllä.
1 kg keltasipulia
1 kg punasipulia
5 dl madeiraa
vettä
suolaa
balsamicoa
- Paahda puoliksi leikatut sipulit pannulla kunnes niissä on kaunis väri.
- Lisää madeira ja keitä kasaan.
- Laita sipulit ja madeira uunivuokaan ja lisää vettä kunnes peittyy.
- Peitä foliolla ja laita 90°C:seen uuniin 12 tunniksi.
- Siivilöi liemi ja redusoi kunnes maku on makea ja hapokas.
- Mausta suolalla ja balsamicolla
Sienipyreetä ja yrttejä.