Ankkaa ja sipulia


Ankanrinta

2 kpl     ankanrintaa
suolaa

- Viillota ankanrintojen rasva kylmänä ja mausta suolalla.
- Anna ankanrintojen lämmetä huoneen lämmössä noin tunti ennen kypsennystä.
- Laita ankanrinnat kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin ja lisää lämpöä. Paista ankanrinnat miedolla lämmöllä kunnes pinta on kullan ruskea ja rapea. Kaada rasvaa välissä pois pannulta.
- Kypsennä ankanrinnat loppuun 90°C uunissa kunnes sisälämpö on 57°C.
- Siirrä ankanrinnat vetoon 20 minuutiksi, mutta älä peitä rasvaa jotta rapeus ei häviä.
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi juuri ennen tarjoilua.

Pikkelöityä sipulia

100g     etikkaa
200g     sokeria
300g     vettä

- Kiehauta etikka, sokeri ja vesi yhdessä.

2 kpl     hopeasipulia

- Kuori ja pilko sipuli
- Lisää sipulit kuumaan liemeen ja anna maustua 12 tuntia.
- Mausta sipulit suolalla, sitruunan kuorella ja oliiviöljyllä.

Sipulilientä

1 kg     keltasipulia
1 kg     punasipulia
5 dl     madeiraa
vettä
suolaa
balsamicoa

- Paahda puoliksi leikatut sipulit pannulla kunnes niissä on kaunis väri.
- Lisää madeira ja keitä kasaan.
- Laita sipulit ja madeira uunivuokaan ja lisää vettä kunnes peittyy.
- Peitä foliolla ja laita 90°C:seen uuniin 12 tunniksi.
- Siivilöi liemi ja redusoi kunnes maku on makea ja hapokas.
- Mausta suolalla ja balsamicolla

Lisäksi

Sienipyreetä ja yrttejä.


Katso myös muut Menun annokset

Ankkaa ja sipulia


Ankanrinta

2 kpl     ankanrintaa
suolaa

- Viillota ankanrintojen rasva kylmänä ja mausta suolalla.
- Anna ankanrintojen lämmetä huoneen lämmössä noin tunti ennen kypsennystä.
- Laita ankanrinnat kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin ja lisää lämpöä. Paista ankanrinnat miedolla lämmöllä kunnes pinta on kullan ruskea ja rapea. Kaada rasvaa välissä pois pannulta.
- Kypsennä ankanrinnat loppuun 90°C uunissa kunnes sisälämpö on 57°C.
- Siirrä ankanrinnat vetoon 20 minuutiksi, mutta älä peitä rasvaa jotta rapeus ei häviä.
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi juuri ennen tarjoilua.

Pikkelöityä sipulia

100g     etikkaa
200g     sokeria
300g     vettä

- Kiehauta etikka, sokeri ja vesi yhdessä.

2 kpl     hopeasipulia

- Kuori ja pilko sipuli
- Lisää sipulit kuumaan liemeen ja anna maustua 12 tuntia.
- Mausta sipulit suolalla, sitruunan kuorella ja oliiviöljyllä.

Sipulilientä

1 kg     keltasipulia
1 kg     punasipulia
5 dl     madeiraa
vettä
suolaa
balsamicoa

- Paahda puoliksi leikatut sipulit pannulla kunnes niissä on kaunis väri.
- Lisää madeira ja keitä kasaan.
- Laita sipulit ja madeira uunivuokaan ja lisää vettä kunnes peittyy.
- Peitä foliolla ja laita 90°C:seen uuniin 12 tunniksi.
- Siivilöi liemi ja redusoi kunnes maku on makea ja hapokas.
- Mausta suolalla ja balsamicolla

Lisäksi

Sienipyreetä ja yrttejä.


Katso myös muut Menun annokset

Ankkaa ja sipulia


Ankanrinta

2 kpl     ankanrintaa
suolaa

- Viillota ankanrintojen rasva kylmänä ja mausta suolalla.
- Anna ankanrintojen lämmetä huoneen lämmössä noin tunti ennen kypsennystä.
- Laita ankanrinnat kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin ja lisää lämpöä. Paista ankanrinnat miedolla lämmöllä kunnes pinta on kullan ruskea ja rapea. Kaada rasvaa välissä pois pannulta.
- Kypsennä ankanrinnat loppuun 90°C uunissa kunnes sisälämpö on 57°C.
- Siirrä ankanrinnat vetoon 20 minuutiksi, mutta älä peitä rasvaa jotta rapeus ei häviä.
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi juuri ennen tarjoilua.

Pikkelöityä sipulia

100g     etikkaa
200g     sokeria
300g     vettä

- Kiehauta etikka, sokeri ja vesi yhdessä.

2 kpl     hopeasipulia

- Kuori ja pilko sipuli
- Lisää sipulit kuumaan liemeen ja anna maustua 12 tuntia.
- Mausta sipulit suolalla, sitruunan kuorella ja oliiviöljyllä.

Sipulilientä

1 kg     keltasipulia
1 kg     punasipulia
5 dl     madeiraa
vettä
suolaa
balsamicoa

- Paahda puoliksi leikatut sipulit pannulla kunnes niissä on kaunis väri.
- Lisää madeira ja keitä kasaan.
- Laita sipulit ja madeira uunivuokaan ja lisää vettä kunnes peittyy.
- Peitä foliolla ja laita 90°C:seen uuniin 12 tunniksi.
- Siivilöi liemi ja redusoi kunnes maku on makea ja hapokas.
- Mausta suolalla ja balsamicolla

Lisäksi

Sienipyreetä ja yrttejä.


Katso myös muut Menun annokset